Merhaba, şeytana uyup 410 TL'ye replika bir DS4 satın aldım. Ölü bölge testi şu şekilde çıktı;
Eki Görüntüle 1970406
Almayı düşünen arkadaşlar varsa diye bilgilendirmek amacı ile paylaşıyorum.
Gamepad hakkında deneyimlerimi de paylaşayım;
Gamepad'i daha yeni aldım ve 3-4 saat FIFA 23 oynadım şarjı hâlen bitmedi. DS4 Windows uygulamasında şarjı %84 gözüküyor şu an da. Fakat yanlış gösterdiğini düşünüyorum. Tam olarak şarjı bitince unutmazsam güncellerim konuyu.
Hissiyat olarak gayet temiz bir gamepad bence. F310'un bile 650 TL bandlarına çıktığı bu günlerde replika gamepad düşünenler için fikir olması için paylaşıyorum bunu bence gayet alınabilir. Tabii ki uzun bir kullanım testi yapmak lazım. Unutmazsam son deneyimlerimi sürekli eklerim bu konuya.
Gamepad'in Bluetooth'unda vs. hiç problem yaşamadım şimdiye kadar. Herhangi bir kopma sorunu vs. yaşamadım.
Gamepad hakkında tek olumsuz deneyimim sol yön tuşunun sıkıntılı olması. Yani bu bana gelen Gamepad'e özel bir sorundur muhtemelen. Sorunum ise; sol yön tuşunu yumuşak basışlarda bazen algılamayabiliyor. Fakat biraz daha güçlü basarsanız bir sıkıntı olmuyor. Çok rahatsız etmedi beni açıkçası.