Reset Atma Sonrası Bilgisayarın Açılmaması

mrtbrncc

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,

Sorun şu şekilde başladı; Bilgisayarım toplama 5 senedir sorunsuz kullanıyorum en son Windows 8.1 format atmıştım. 5-6 ay kullandıktan sonra çok yavaşladığını gördüm ve Windows 10 format atayım dedim. İlk önce kasanın içini temizledim daha sonra format USB taktım ve çalıştırdım. Format atma ekranı açıldı fakat mouse çalışmıyordu, ben de reset tuşuna bastım ve bilgisayarım bir daha açılmadı. Kasa çalışıyor fakat ekrana hiçbir görüntü gelmiyor, bütün parçaları söküp tekrar taktım açıldı. Ama bu sefer Windows’unuz çöktü diye uyarı verdi ve sadece BIOS'a erişim sağlayabildim. Ama format USB'sini görmediği için bilgisayarı resetledim. Artık hiç açılmıyor. BIOS’u sıfırladım pil ve pin yardımıyla, kasanın elektiriğini kestim bekledim Ekran kartını çıkarıp görüntüyü anakarta taktım, bütün bağlantıları çıkardım fakat hiçbir şekilde kasa çalıştığı halde ekrana görüntü gelmiyor. Bütün parçaların fanları dönüyor.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle donanımınızı tam olarak bilmiyorum yazmamışsınız. İşlemcinizin dahili grafik yongası varsa ve çift kanal Ram kullanıyorsanız ramlerin birini sökün daha sonra ekran kartınızı da sökün anakartdaki girişe bağlayarak onboard şeklinde çalıştırmayı deneyin bilgisayarınızı.

Öncelikle donanımınızı tam olarak bilmiyorum yazmamışsınız. İşlemcinizin dahili grafik yongası varsa ve çift kanal Ram kullanıyorsanız ramlerin birini sökün daha sonra ekran kartınızı da sökün anakartdaki girişe bağlayarak onboard şeklinde çalıştırmayı deneyin bilgisayarınızı.
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler fakat söylediklerinizi yaptım ve bir sonuç alamadım ekran kartım gtx 750 Ti anakart Asıs fma Le işlemcim amd athlon 4x tam modelini bilmiyorum bilgisayar da açılmadığı için bakamıyorum ramler gskill 2x4 8 gb

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı