Reset butonuna basarsam sistem açılıyor

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Harddiskim Samsung SSD 250 GB, satın alalı 3-4 yıl oluyor, son zamanlarda sık sık bilgisayarı açmaya çalıştığımda çok uzun süreler beklememe rağmen, kasa çalışıyor fakat monitör açılmıyor, ancak reset butonuna basınca normal olarak açılıyor, acaba benim SSD harddiskim ömrünü tamamlamış olabilir mi? Bu sorunu çözmenin bir çaresi var mı? Çünkü resetledikten sonra hiç sorun yok.

Anakartı temizlerken kabloları yanlış takmışım bende bende de böyle oluyordu sonra üşendiğimden değiştirmedim 2 hafta oldu bi zarardan görmedim ama anakartının kablo takma kağıdına bakarak tekrar başlayabilirsiniz eskisi gibi olacaktır formata gerek yok.

Anakartı temizlerken kabloları yanlış takmışım bende bende de böyle oluyordu sonra üşendiğimden değiştirmedim 2 hafta oldu bi zarardan görmedim ama anakartının kablo takma kağıdına bakarak tekrar başlayabilirsiniz eskisi gibi olacaktır formata gerek yok.

Çok iyisiniz, çok teşekkürler anakartı alalı çok oldu, ve ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız, bu iyiliğinizi hiç unutmayacağım.

Anakartım : Asus Z170 pro gaming 1151 Soket DDR4 3400MHz

Çok iyisiniz, çok teşekkürler anakartı alalı çok oldu, ve ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız, bu iyiliğinizi hiç unutmayacağım.

Anakartım : Asus Z170 pro gaming 1151 Soket DDR4 3400MHz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler dostum ama benim anakartım Asus yani
Asus Z170 pro gaming 1151 Soket DDR4 3400 MHz, videodaki ise msi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı