Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz
- Meslek
- Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri
Birkaç gün önce kasayı temizlemek için bütün anakart kablo bağlantılarını söktüm. Reset sw power LED gibi kabloları da anakartın üzerinde yazan yere göre taktım ama PC'yi açtığımda reset düğmesini kontrol etmek istediğimde PC reset düğmesine basıyorum biraz bekleyip kendini kapatıyor, bazen de çalışmıyor.
Örneğin BIOS'a girince kaydedip çıkınca PC reset atmak yerine 1 dk gibi süre bekleyip kendini kapatıyor (bu süreçte ekran gidiyor) ve PC'yi kapatmak istediğimde de power tuşuna basıyorum PC kendini kapattığına dair yazı çıkıyor ve siyah ekrana giriyor, bir daha da kapanmıyor.
Ancak güç tuşuna basılı tuttuğumda kapanıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim, cidden canımı sıkmaya başladı.
Örneğin BIOS'a girince kaydedip çıkınca PC reset atmak yerine 1 dk gibi süre bekleyip kendini kapatıyor (bu süreçte ekran gidiyor) ve PC'yi kapatmak istediğimde de power tuşuna basıyorum PC kendini kapattığına dair yazı çıkıyor ve siyah ekrana giriyor, bir daha da kapanmıyor.
Ancak güç tuşuna basılı tuttuğumda kapanıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim, cidden canımı sıkmaya başladı.
Son düzenleyen: Moderatör: