Reset tuşu sadece RGB kontrolcüsüne nasıl bağlanır?

denizmk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı. Aldığım hazır sistemde kasa fanlarının RGB kontrolcüsü reset tuşuna bağlı. Reset tuşuna bastığımda RGB kontrolü sağlayabiliyorum fakat aynı zamanda sistem resetleniyor. Reset tuşunu yalnızca RGB kontrolcüsü olarak nasıl kullanabilirim? Reset atma işlevini nasıl devreden çıkarabilirim?

Kasa içindeki kablolamanın Resmini atma şansınız varmı ?

Nasıl yani? Reset tuşunun bağlantısının anakarta yapılması gerekmiyor muydu? RGB kontrolcüye reset tuşunun bağlanmasını ilk defa duyuyorum.

Nasıl yani? Reset tuşunun bağlantısının anakarta yapılması gerekmiyor muydu? RGB kontrolcüye reset tuşunun bağlanmasını ilk defa duyuyorum.
Reset tuşuna bastığımda rgb kontrolü yaparken aynı zamanda sistem resetleniyor
Teşekkürler deneyeceğim

Kumandası olmayan kontrolcüler için böyle bir işlem yapılıyor.
Normalde sistem reset atmaz ama senin PC'yi toplayan teknisyen paralel bir kablo çekmiş olabilir.
ya da kasanda reset tuşuna iki tane kablo bağlı olabilir.

Anakartın en alt kısmında şu şekilde bi kablolama olması lazım oradan res yazan kabloyu çıkartıp öyle deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…