Çözüldü ReShade Nvidia kullanıcıları için iyi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Aylar önce indirmiştim ama arayüzü anlayamamıştım daha sonraya bırakırım dedim çok uzun zamandır yüzüne bakmadım. Fakat oyunların grafik açısından baya yararı olduğu için yine dikkatimi hala çekmiyor değil.

Az önce bir videoya denk geldim, oyunlarda SSR/RTX veya onun gibi efektler açıyor ya da renkleri daha canlı gösteriyor. Benim anlamadığım konu acaba Nvidia kullanıcıları için Reshade yine bir avantaj mı? Zira Nvidia'da zaten SSR/RTX var ve yine Nvidia denetim masasından da Renk ayarları yapmak mümkün. Baya baya her oyun için dengeli oluyor ve hatta monitörümün kendisinde de, FPS modu, Manzara modu, Yarış modu, Sinema modu, ön ayarlar var yine renkler için.

Bu yüzden sadece acaba AMD ekran kartı kullanıcıları için mi öneriliyor? Veya RTX serisinin daha aşağısı ekran kartları için mi? Son olarak RTX/SSR gibi teknolojileri desteklemeyen oyunlar için mi? Cevaplarınızı bekliyorum umarım boş kalmaz konu 😁

Çözüm
AMD'de de bu tarz ayarlar var. ReShade daha çok ince ayar yapmaya yarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı