İddia Resident Evil 10 ve Code Veronica Remake Gelecek!

TogimelonH24

Decipat
Daha fazla  
Youtube'da gezinirken bu videoyu buldum. 🤩
Artık ne zaman çıkarlar bilmiyorum ama gelsinler. Resident Evil 2 ve 4 Remake'leri okadar güzel oldu ki Code Veronica için de HYPE seviyesi kazandım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da gezinirken bu videoyu buldum. 🤩
artık ne zaman çıkarlar bilmiyorum ama gelsinler. Resident Evil 2 ve 4 Remake'leri o kadar güzel oldu ki code veronica için de hype seviyesi kazandım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geler se güzel olur. Ben CE Resident Evil hiç oynamadım nasıl oyun oynayan var mı?

Code Veronica remake çok uzun zamandır bilinmiyor muydu?
En eski bilgi 3 hafta önce paylaşılmış hocam. Henüz taze gibi 2027 yılında çıkabilirmiş. En son yabancı sayfalar üç gün önce haberini yapmış. Resident Evil 10 içinde 2029 yılında gelebilme ihtimali varmış.

Şu Capcom Hayrani Twitter kullanıcısı daha önce de bir şey söylemiş olabilir. :D

Geler se güzel olur. Ben CE Resident Evil hiç oynamadım nasıl oyun oynayan var mı?
Resident Evil 2 ve 3 Remakelerine bakabilirsin. Oldukça güzeller. Sonrasında ise 4. Önceki oyunların Remake hali birkaç seneye gelmiş olur.

Jill Valentine çok güzel, yalanım yok.
Ya ben Clair'ciyim arkadaş. 🤣

RE10 da da ne gelir ki artık? Muhtemelen Leon bu RE9 ile birlikte sona erer gibi. RE10 gelirse 9'un devam oyunu falan olsun bari, RE7'nin 8'in devamı olması gibi.
Gene bir element uydururlar hocam oyun şuan bile geliştiriliyor olabilir. Büyük firmaların düzenli olarak yaptığı bir şey. Sonuçta Resident Evil markası oldukça güzel. Birde RE8'i R9'a bağlayacak bir DLC'de gelebilirmiş.

Merak ettiğim konu hikayeyi nasıl bağlayacaklar. Oyunun evreninde Sherry, Claire gibi karakterlerde mevcut. Resident Evil 10 ve Code Veronica İddiasını https://x.com/AestheticGamer1? X kullanıcısı atmış.

Gene bir element uydururlar hocam oyun şuan bile geliştiriliyor olabilir. Büyük firmaların düzenli olarak yaptığı bir şey. Sonuçta Resident Evil markası oldukça güzel. Birde RE8'i R9'a bağlayacak bir DLC'de gelebilirmiş.
RE8 9'a nasıl bağlanır acaba. Outbreak oyununa bağlanması daha mantıklı bu arada hocam. Aradaki alakayı nasıl bağdaştırırlar bilemedim hiç. Ama RE serisi cidden bal gibi seri ve neredeyse kötü oyunları yok. Bu yüzden güvenim var benim.

RE8 9'a nasıl bağlanır acaba. Outbreak oyununa bağlanması daha mantıklı bu arada hocam. Aradaki alakayı nasıl bağdaştırırlar bilemedim hiç. Ama RE serisi cidden bal gibi seri ve neredeyse kötü oyunları yok. Bu yüzden güvenim var benim.
Bende yani tüm oyunlarını oynamasam da hikayesini lore kısmını takip ediyorum. Resident Evil 7 çıktığında hikayeyi nasıl bağladıklarını görünce şaşırmış ve biraz hayal kırıklığına uğramış gibiydim. Resident Evil 6'da oynadığım oyunlardan birisidir. Re7 gene güzel bir oyun oldu hayak kırıklığına uğratmadı ama bir Claire görmek görmek isterdim.

Gene de daha iyi yaptıklarını düşünüyorum. Kendisini doğru düzgün savunamayan bir sivili ana karakter yapıp bize korkuyu tattırmaları güzel olmuş. Diğer ikonik karakterler Resident Evil 7 olaylarında o evdeki aileye kötü şeyler yapabilirdi. 😂

Video içeriğine pek bakmadım ama 10. oyun netleşti mi yoksa söylentiden ibaret mi? Kesinleştiğini hiç sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı