İddia Resident Evil 10 ve Code Veronica Remake Gelecek!

Video içeriğine pek bakmadım ama 10. oyun netleşti mi yoksa söylentiden ibaret mi? Kesinleştiğini hiç sanmıyorum.
Sadece Capcom'un hareketlerini sıkı bir şekilde takip eden Dusk Golem adlı X Kullancısının iddiası diyebiliriz. Genelde doğru bilgi veren bir kullanıcıymış. Resident Evil 7 Not A Hero DLC'sini daha resmi bir şekilde duyurulmadan önce Resident Evil 7'e Not A Hero adlı bir DLC geleceğini bilmiş.

Code Veronica Remake kesin gelecek zaten. Dusk Golem'den RE 10 iddiası geldiğine göre doğru olma ihtimali var. Resident Evil ve Silent Hill ile ilgili sızıntılarıyla bilinen birisi. Bu arada RE 9'dan sonra seriyi revize etmeyecekler miydi? Bir yerde öyle olacağını okumuştum da tam hatırlayamadım.

Wesker baba oğulların üşüyor, dön baba.
RE 5'e de bir Remake lazım bence. Ama ciddi olması lazım. RE 5 çok aydınlık, ışıklı mışıklı aksiyon oyunu. Bir güzel ayar çekseler çok iyi olurdu bence. RE 6'ya gerek yok zaten bir şey, onu Remake bile kurtarmaz. 😀

Co-op kaldırırlar mesela 5'te, sağlam bir şey yapar Capcom isterse.

RE 5'e de bir Remake lazım bence. Ama ciddi olması lazım. RE 5 çok aydınlık, ışıklı mışıklı aksiyon oyunu. Bir güzel ayar çekseler çok iyi olurdu bence. RE 6'ya gerek yok zaten bir şey, onu Remake bile kurtarmaz. 😀
Şu uyuz ikili oynama şeyine bir çare bulsalar, ona da razıyım. Birisiyle oynamadığın sürece çok kanser ediyor valla.

Code Veronica Remake kesin gelecek zaten. Dusk Golem'den RE 10 iddiası geldiğine göre doğru olma ihtimali var. Resident Evil ve Silent Hill ile ilgili sızıntılarıyla bilinen birisi. Bu arada RE 9'dan sonra seriyi revize etmeyecekler miydi? Bir yerde öyle olacağını okumuştum da tam hatırlayamadım.
Ne yapacakları belli olmaz hocam ya belki fantezi olsun diye RE9'un devamını bile yapabilirler. Ne yapacaklar pek aklıma gelmiyor. Umarım iyi bir şey yaparlar. Re7 ve 8 hayal kırıklığına uğratmamıştı ama lütfen şöyle ikonik bir kötü karakter istiyorum bea. :D

Şu uyuz ikili oynama şeyine bir çare bulsalar, ona da razıyım. Birisiyle oynamadığın sürece çok kanser ediyor valla.
Gerçekten RE2 ve RE4 göz attım. Yanımda birisi olmadan su gibi akan bir oyun. RE5'i yaparken keşke R2 gibi yapsalar. İki farklı karakterin gözünden hikayeyi deneyimlesek. Gerçek son için de iki karakterle oyunu bitirsek iyi olurdu. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı