İddia Resident Evil 10 ve Code Veronica Remake Gelecek!

Ya keşke şöyle Resident Evil gibi ikonik karakterler içeren ve bu oyunun mantığını ileriye taşıyan bir oyun serisi yapılsa da Resident Evil'in yapımcısı Capcom'u tokatlasa :)

1771589690803.jpeg

Bu adam oyunu icat eden adam.

Haha The Evil Within Serisini yapan yapımcı bu abi değil mi ya demek Resident Evil'i o yarattı. Birde kurduğu stüdyo oyun yapmaya devam ediyormuş.

Ya ben Resident Evil tarzı oyun yapacağım demek isterse yapar. :) Oyun uzayda geçer başka bir şey olur. İkonik karakterler yazar. Bizde keyfimize bakarız.

Uzay Temalı Resident Evil hummm <3

Bu arada hocam Çinlilerin gayet güzel görünen Resident Evil benzeri bir oyun yaptığını gördüm. Demosu da mevcut ama adını unuttum.

Bence oyunların en büyük eksiği karakterlerdeki boşluk. Mesela Leon un kişilik özelliği nedir diye kendime sorduğumda düzgün bir cevap bulamıyorum. Karakterlerinde yakışıklı güçlü veya güzel sert kadın modunu biraz bırakmaları lazım. Bunu biraz Ethan da yaptılar ve gayet de iyi bir karakter çıktı bence. Karizma olmasa bile serideki herkese benim gözümde bin basar.

Bence oyunların en büyük eksiği karakterlerdeki boşluk. Mesela leon un kişilik özelliği nedir diye kendime sorduğumda düzgün bir cevap bulamıyorum. Karakterlerinde yakışıklı güçlü veya güzel sert kadın modunu biraz bırakmaları lazım. Bunu biraz ethan da yaptılar ve gayet de iyi bir karakter çıktı bence. Karizma olmasa bile serideki herkese benim gözümde bin basar.

O her Capcom karakterlerinde oluyor ki
Her Resident Evil oyunu bile net sonuçlanmiyor.

Farklılık olarak bence biraz da karakterler ile hikayeye odak verilmeli yine manken gibi dursunlar sorun değil de.

Onların hikayesini sana söyleyim mi?
Notlar başka bir şey yok.

Resident Evil serisi wikiden bakar oradan öğrenir nereden kaynakları aldığını bakar oradan çıkarırsın hepsi de nottan veya zamanında açıkladığı şeylerden gelir hiçbir zaman olay örgüsünü sinematikle anlatmaz RE8 gibi re 4 gibi.

Onların hikayesini sana söyleyim mi?
Notlar başka bir şey yok.

Resident Evil serisi wikiden bakar oradan öğrenir nereden kaynakları aldığını bakar oradan çıkarırsın hepsi de nottan veya zamanında açıkladığı şeylerden gelir hiçbir zaman olay örgüsünü sinematikle anlatmaz RE8 gibi re 4 gibi.

Bunun değişmesi lazım bence ben notları asla okumam genelde sadece RE8 de okudum oda en sondaki yerdeydi. İnsanlar notları sevmiyor anlamaları lazım. Outlast 2 için eleştiriler notlardan geldi ama oyun açık alan olmasa 1'den daha iyiydi benim için.

Bunun değişmesi lazım bence ben notları asla okumam genelde sadece RE8 de okudum oda en sondaki yerdeydi. İnsanlar notları sevmiyor anlamaları lazım. Outlast 2 için eleştiriler notlardan geldi ama oyun açık alan olmasa 1'den daha iyiydi benim için.

Şimdi 9'un ben sızıntılarini da izledim yani fazla spoiler vermeden ne desem bilemiyorum ama aynı şeyin laciverti maalesef yine notlar var.

Hatta oyun dışında ki menülerde de önemli notlar var.

Şimdi 9'un ben sızıntılarini da izledim yani fazla spoiler vermeden ne desem bilemiyorum ama aynı şeyin laciverti maalesef yine notlar var.

Hatta oyun dışında ki menülerde de önemli notlar var.

Doğruysa ben zaten çok büyük bir spoiler yedim söylemeyeyimde gerçek gibi duruyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı