Arkadaşlar hiç korku oyunu oynamadim, çok korkak ve çabuk panik olurum. O yuzden hiç korku oyunu oynamadim ama Resident Evil 2 Remake oynamayi çok istedim. Ne diyorsunuz alınır mı? Bir de çok korkunç mu?
Layers of Fear 1 oynayabilirsin. 3-4 saatlik bir oynanışı var ve aksiyona girmeden ilgini çekecek bir şekilde ilerliyor. Etrafı araştırıp bulmaca çözmeden ilerliyorsun. İlk başlayanlar için gayet güzel oyun.
Layers of Fear 1 oynayabilirsin. 3-4 saatlik bir oynanışı var ve aksiyona girmeden ilgini çekecek bir şekilde ilerliyor. Etrafı araştırıp bulmaca çözmeden ilerliyorsun. İlk başlayanlar için gayet güzel oyun.
Bence alın derim. Kaliteli bir oynanış deneyimi sunacaktır. @Osman Nuri23 hocam bu seriye daha hakim olması lazım. Kendisi daha net bir bilgi verecektir. Başkasına göre korkunç gelen bir şey belki size korkunç gelmeyecek. Bunu denemeden de bilemezsiniz, deneyimleyin. Zararı olmaz.
Bence alın derim. Kaliteli bir oynanış deneyimi sunacaktır. @Osman Nuri23 hocam bu seriye daha hakim olması lazım. Kendisi daha net bir bilgi verecektir. Başkasına göre korkunç gelen bir şey belki size korkunç gelmeyecek. Bunu denemeden de bilemezsiniz, deneyimleyin. Zararı olmaz.
Daha oynamak nasip olmadı ama 100 TL fiyatını şu durumda hak ediyor en iyi remake oyunlardan biri çok korkak biri oynamamalı. Bu kadar korkuyorsanız korku oyunu oynamamalısınız. Neden korku oyununa yönelmek istiyorsunuz acaba? Giriş için RE serisi uygun değil. Aksiyon ağırlıklı korku yan unsuru olan oyunlara yönebilirsiniz.