Resident Evil 2 Remake bulmacaları çok zor

MYıgito

Picopat
Daha fazla  
Geçenlerde Resident Evil 2 Remake'e başladım ama bulmacalar çok baydı. Oyunun atmosferi, oynanışı, verdiği gerilim çok zevkli ama büyük ihtimalle benim beyinsizliğimden ama bulmacaları çözemediğimden dolayı oyundan sıkılıp bıraktım. Sizce şansımı bir daha deneyip zorlamalı mıyım yoksa bulmacaların çözümüne internetten baksam oyunun zevki çok azalır mı?

Hocam Re 4'ün bulmacaları daha kolay ve daha fazla aksiyon var bence onu oynayın ama hatırladığım kadarı ile bende ytden biraz yardım almıştım zaten 6-7 saatte biten bir oyun, 1-2 bulmacaya baksanız ytden sizi bozmaz.

Oyun bulmacalı evet ama gerçekten sarıyor. Bulamadığını çok uğraşmayıp internetten bakabilirsin oyun zevkinin kaçmaması adına.
Polis istasyonu kısmı işkence baya.

Hocam Re 4'ün bulmacaları daha kolay ve daha fazla aksiyon var bence onu oynayın ama hatırladığım kadarı ile bende YT'den biraz yardım almıştım zaten 6-7 saatte biten bir oyun, 1-2 bulmacaya baksanız YT'den sizi bozmaz.

Polis istasyonu kısmı işkence bayağı.

Atmosfer 10 numara ama ben 2 kere bitirdim sarıyor gerçekten, oynamaya uğraşmaya değer bence.

Tekrar dene ve internetten bakma hiçbir esprisi kalmıyor. Zaten oyundaki bulmacalar aşırı abartılıyor bence zor hiçbirşey yok. Zaten oyun bir eşyayı bul o eşyayı biryere koy mantığında. Biraz uğraştıran adam gibi 2 tane puzzle var onu da random deneyerek bile buluyorsun. Haritayı düzgün kullanın eşyaları bulun oyunu ilerletin gayet basit.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı