Resident Evil 2 Remake Türkçe Yama Yayınlandı

Yamayla alakalı değil ama bir şey soracağım. Oyunda neden farklı bir görüntü var? Parlaklık ayarı klasik olmasına rağmen tam anlamıyla gecenin karanlığını alamıyorum açık havada.
 
Denedim arayüz Türkçe fakat oyun bir türlü Türkçe olmuyor. Altyazılar seçeneği Türkçe olmasına rağmen aynı.
 
Selam, paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Ben yamalarımı yalnızca kendi sitemde ve çok bilindik başka bir forumun Türkçe Yamalar kısmında paylaşıyorum.

Yamasını yaptığım oyunlara güncelleme geldiği anda eski dosyaları silip, yeni versiyona uygun hale getiriyorum ve paylaşıyorum.

Ancak sizin de linkini paylaştığınız gibi, bazı siteler dosyaları indirip başka yere yüklüyorlar ve ilerleyen günlerde o yamalar güncelliğini yitiriyor.

Linkini paylaştığınız siteyle herhangi bir alakam bulunmamaktadır. Yamalarımı indirmek için üyelik şartı, referanslı link vb... şartlar talep etmiyorum. Sitemde bulunan Google Drive linklerinden doğrudan yamaların en güncel versiyonunu indirebilirsiniz.

Kendi sitem olan www.qnoops.xyz adresinde hiçbir reklam bulunmamaktadır. Yamaların en güncel versiyonuna ulaşmak için sitemi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
hocam steamın son sürümünü indirdim bugun v2.0 kurudm ama türkçe olmuyor ve yazılarda sıkınıtya giriyor son sürüm için varmı ?
 
hocam steamın son sürümünü indirdim bugun v2.0 kurudm ama türkçe olmuyor ve yazılarda sıkınıtya giriyor son sürüm için varmı ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı