Resident Evil 2 ve 3 Remake için güncel TR yama önerisi

MehmetMustafa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Resident Evil 2 remake için güncel güvenilir ücretsiz yama var mı? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
RE2 ücretsiz yama: Resident Evil 2 Türkçe Yama
RE3 ücretsiz yama: Resident Evil 3 Remake %100 Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum

Not: Bu iki oyunun ücretsiz yaması oyunun DX12 Ray Tracing versiyonunda çalışmıyor. Ücretsiz yamaların çalışması için Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip betalar kısmından dx11_non_rt seçeneğini seçip oyunu bir alt sürüme düşürmeniz gerek. DX 12 Ray Tracing versiyonuyla uyumlu çalışan yamalar Anonymous ekibine ait ücretli yamalar.

RE3 ücretsiz yama: Resident Evil 3 Remake %100 Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum

Not: Bu iki oyunun ücretsiz yaması oyunun DX12 Ray Tracing versiyonunda çalışmıyor. Ücretsiz yamaların çalışması için Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip betalar kısmından DX11_NON_rt seçeneğini seçip oyunu bir alt sürüme düşürmeniz gerek. DX 12 Ray Tracing versiyonuyla uyumlu çalışan yamalar anonymous ekibine ait ücretli yamalar.

Hocam ben DX11 seçmeden dosyalara attım, sonra gördüm beta yüklüyor şu an. Yüklendikten sonra olur mu?

Hocam ben DX11 seçmeden dosyalara attım, sonra gördüm beta yüklüyor şu an. Yüklendikten sonra olur mu?
Yüklendikten sonra Türkçe yama dosyaları silinmiş olur. O yüzden beta yüklendikten sonra Türkçe yama dosyalarını tekrar atın.

Resident Evil 3 Steam son sürüm Türkçe Yamaya RewAdIs Launcher'dan ulaşabilirsin. Buraya direk link atmayacağım, RewAdIs etiketi olan bir konudan indirebilirsin.

Not: Bu iki oyunun ücretsiz yaması oyunun DX12 Ray Tracing versiyonunda çalışmıyor. Ücretsiz yamaların çalışması için Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler deyip betalar kısmından DX11_NON_rt seçeneğini seçip oyunu bir alt sürüme düşürmeniz gerek. DX 12 Ray Tracing versiyonuyla uyumlu çalışan yamalar anonymous ekibine ait ücretli yamalar.

Hocam şu an 3 oynamak istedim attığınız linkteki yamada bu çıktı VirusTotal'da ne oluyor bu zararlı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 89

Technopat Haberler

Geri
Yukarı