Resident Evil 2 Virus warning hatası

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i3 12100F

Asus prime H610M K-4

Asus Dual Rtx 3060LHR 12gb V2

Adata Xpg 2x8 16gb ram

WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD

FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Güç Kaynağı
Merhaba, Xbox PC Store'den Resident Evil 2 indirdim şöyle bir hata alıyorum. Çözümünü bulamadım bilenler yardımcı olabilirler mi?

Dosya Ekleri

• IMG_4811.jpeg
    IMG_4811.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten bulduğum bazı yöntemler var.
1-)Virüs taraması yapın virüs varsa kaldırın(e yani) sonra açmayı deneyin.
2-)Bilgisayarım dosyasına sağ tıklayın özelliklere gelin orada genel sekmesinin altında fotoğrafta gösterdiğim yere tıklayın orada da sıkıştırma ayarı olacak o aktive ise deaktive edin ve oyunu tekrar deneyin.
3-)Gamepass üzerinden oyunun yanındaki üç noktaya tıklayarak oyunu başka bir diske taşıyın ve tekrar açmayı deneyin.

1714041891517.png

İnternetten bulduğum bazı yöntemler var.
1-)virüs taraması yapın virüs varsa kaldırın(e yani) sonra açmayı deneyin.
2-)bilgisayarım dosyasına sağ tıklayın özelliklere gelin orada genel sekmesinin altında fotoğrafta gösterdiğim yere tıklayın orada da sıkıştırma ayarı olacak o aktive ise deaktive edin ve oyunu tekrar deneyin.
3-)Game Pass üzerinden oyunun yanındaki üç noktaya tıklayarak oyunu başka bir diske taşıyın ve tekrar açmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2178192

Geri dönüşünüz için teşekkürler şu an spordan çıktım eve geçtiğim vakit deneyeceğim…
PC yeni formatlamıştım virüs olması imkansız ek olarak Game Pass ile almadım sanırım ücretsiz olmuştu bir bakınayım dedim Store bir kaçtane oyun var öyle fark ettim 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı