Resident Evil 3 oynanır mı?

3. oyun kısa, 3. oyun özensiz, 3. oyun; 2. oyun ile aynı fiyatta.
Sonuç olarak 2. oyun çok daha iyi bir seçenek.
Ancak ikisinin de bulunduğu paketi 150 TL'ye alıp 50 TL ucuza ikisini de deneyimleyebilirsiniz.

Resident Evil 3, kötü bir oyun değil ancak var olan potansiyeli harcanmış bir oyun; 2. oyun oynandıktan sonra tercih edilebilir.

Oynanır mı sizce, yoksa 2 mi oynanmalı?
Oynanır sadece 2. oyun çıtayı çok yükselttiği için ve biraz aceleye geldiği için eleştirilmişti yoksa özünde bence çok sağlam oyundur. %100 başarım yaparak üst üste 3-4 defa bitirerek oynamıştım. Arkadaşın dediği gibi 150 TL'lik Racoon City Edition paketini alın 2 oyunu da oynayın daha uyguna gelir.

Kocaman bir bow tarafından gerilim yaşamak istiyosanız buyurun 3 sizi bekliyor puzzle lar az dümdüz oyun ama gerilim yaşamak puzzle çözmek istiyorum diyorsanız re 2

Mr.X korkuttu beni hocam :D
Tamam işte geriliyon

Mr x yürüyerek seni geriyor ama Nemesis ne kadar geleceği belli olsa da Mr x in aksine Roket atarı var yangın silahı var 3tane forma da uğruyor

1686615974114.png
Nemesisin o iğrenç yüzünü görmemek için modların yaptığını attım :D
1686615998558.png

Son düzenleme:
Tamam işte geriliyon

Mr X yürüyerek seni geriyor ama Nemesis ne kadar geleceği belli olsa da Mr X in aksine Roket atarı var yangın silahı var 3tane forma da uğruyor

Şu an RE4 de chapter 8 deyim belki bundan sonra oynarım da kapalı alanda geçen oyunlar beni çok geriyor.

Kapalı olmasını geçtim aynı zamanda dar olması çok sıkıntı içimi darlıyor. Lakin yine de 2 oynatıyor bir şekilde Outlast'ta silah aldığımızı düşün. Tomb Raider bulmacalarıyla birleştirmişler al sana RE2.

RE3 için 2 dakika önce yazdığım şu mesajımı bırakıyorum. Oyun demek hata olur yarısı sinematik animasyon.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı