Resident Evil 3 oynanır mı?

Oynanmaz başka soru
Teşekkürler.

He bir de aynı evren de geçse de 1 şey değişmiyor bağlantı yok sadece umbrella var bitti 4 sadece leonun bakın ben böyle 1isiyim dediği oyun diğer oyunlarda öyle hikaye gelişmiyor sadece aynı karakterlerin kısır döngüsü.
 
2. ve 4. oyunun toplamı 22.5 dolar, 3. oyun tek başına 7.5 dolar yani hepsi 30 yapıyor. 3. oyun oynanmaz diyorlar, şöyle sorayım. Bir yayıncı olarak 2 ve 4'ü oynamak istiyorum, 3 oynanır mı? Kısa ve net bunu söylerseniz gidip direkt paketi alacağım. 3. oyunun hikayesi 4. oyuna etki eder mi, bağlantısı var mıdır, evren aynı mı gibi gibi aklımda soru işareti kalmamasını istiyorum.
Eki Görüntüle 2581583

3 aşırı iyi değil. Ama bence bu seriye girmişken götürebildiğini götür. Kötü de olsa deneyim deneyimdir en azından oynadım dersin. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Bu arada ben @beyaz kedi 'nin gizli bir Resident Evil hateri olduğunu düşünüyorum. Başka konularda da görmüşlüğüm var kendisini. Ne zaman mesajlarini okusam Resident Evil serisini tenkit ediyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı