Resident Evil 3 Remake türkçe yama "Failed to install mod." hatası

Böyle bir hata alıyorum Türkçe yamayı kurarken. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    87,6 KB · Görüntüleme: 324
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çözemedim o yüzden İngilizce oynadım. Normal versiyon mu indirdiniz repack mi?
Repack versiyonunu indirdim. Verdiği hatayı ingilizce olarak arattım karşıma bir kaç tane video çıktı ama işe yaramadı. İngilizce oynayacağım yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir hata alıyorum Türkçe yamayı kurarken. Çözümü nedir?
kardeşim baya olmuş ama belki oynamamışsındır yapamadın diye.Çözümü
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arkadaş yapıyor ve o yamayı değilde TYRE3RMKTRV1000 bu linkteki yamayı dene bende sabahtır uğraşıyom bu şekilde yaptım belki sende de olur bol şans dostum :)

Kardeşim bayağı olmuş ama belki oynamamışsındır yapamadın diye. Çözümü
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu arkadaş yapıyor ve o yamayı değil de TYRE3RMKTRV1000 bu linkteki yamayı dene bende sabahtır uğraşıyorum bu şekilde yaptım belki sende de olur bol şans dostum :)

Sen kralsın kanka yarım saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum lütfen arkadaşın yorumunu çözüm olarak işaretler misiniz çoğu insan bu hatayı alıyor.

kardeşim baya olmuş ama belki oynamamışsındır yapamadın diye.Çözümü
bu arkadaş yapıyor ve o yamayı değilde TYRE3RMKTRV1000 bu linkteki yamayı dene bende sabahtır uğraşıyom bu şekilde yaptım belki sende de olur bol şans dostum :)

öer
Sen kralsın kanka yarım saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum lütfen arkadaşın yorumunu çözüm olarak işaretler misiniz çoğu insan bu hatayı alıyor.
merhabalar bende ilk başta bu sorunu yaşadım daha sonra arkadaşın linkteki dosya ile denedim tam olarak nasıl kuruluyor yardım edebilirmisiniz lütfen

merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen

Son düzenleme:
Öer.
Merhaba bende ilk başta bu sorunu yaşadım daha sonra arkadaşın linkteki dosya ile denedim tam olarak nasıl kuruluyor yardım edebilir misiniz lütfen.

Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen.

Oyunu bitireli çok oldu hatırlamıyorum çözümü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı