Repack versiyonunu indirdim. Verdiği hatayı ingilizce olarak arattım karşıma bir kaç tane video çıktı ama işe yaramadı. İngilizce oynayacağım yapacak bir şey yok.Ben çözemedim o yüzden İngilizce oynadım. Normal versiyon mu indirdiniz repack mi?
kardeşim baya olmuş ama belki oynamamışsındır yapamadın diye.Çözümü bu arkadaş yapıyor ve o yamayı değilde TYRE3RMKTRV1000 bu linkteki yamayı dene bende sabahtır uğraşıyom bu şekilde yaptım belki sende de olur bol şans dostumBöyle bir hata alıyorum Türkçe yamayı kurarken. Çözümü nedir?
Kardeşim bayağı olmuş ama belki oynamamışsındır yapamadın diye. Çözümü bu arkadaş yapıyor ve o yamayı değil de TYRE3RMKTRV1000 bu linkteki yamayı dene bende sabahtır uğraşıyorum bu şekilde yaptım belki sende de olur bol şans dostum![]()
kardeşim baya olmuş ama belki oynamamışsındır yapamadın diye.Çözümü bu arkadaş yapıyor ve o yamayı değilde TYRE3RMKTRV1000 bu linkteki yamayı dene bende sabahtır uğraşıyom bu şekilde yaptım belki sende de olur bol şans dostum![]()
merhabalar bende ilk başta bu sorunu yaşadım daha sonra arkadaşın linkteki dosya ile denedim tam olarak nasıl kuruluyor yardım edebilirmisiniz lütfenSen kralsın kanka yarım saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum lütfen arkadaşın yorumunu çözüm olarak işaretler misiniz çoğu insan bu hatayı alıyor.
Öer.
Merhaba bende ilk başta bu sorunu yaşadım daha sonra arkadaşın linkteki dosya ile denedim tam olarak nasıl kuruluyor yardım edebilir misiniz lütfen.
Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen.
Oyunu bitireli çok oldu hatırlamıyorum çözümü.
Oyunu korsanmı oynadınız yoksa orijinal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.