Sürprizbozan Resident Evil 4 2005 zor mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The Ring

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kale bölümünün girişindeyim oyun deli gibi zor. Normal zorluğu seçmeme rağmen kaç kez öldüm hatırlamıyorum. Kötü bir oyunucu da değilimdir. Max Payne 2'yi en zor modda bitirmişliğim var. Bu oyun zor mu? Yoksa ben mi kolsuzum? Bu arada Ashley'in Allah belasını vermesin onu korucam diye kendimi unutuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an kale bölümünün girişindeyim oyun deli gibi zor. Normal zorluğu seçmeme rağmen kaç kez öldüm hatırlamıyorum. Kötü bir oyunucu da değilimdir. Max Payne 2'yi en zor modda bitirmişliğim var. Bu oyun zor mu? Yoksa ben mi kolsuzum? Bu arada Ashley'in Allah belasını vermesin onu korucam diye kendimi unutuyorum.
Hangi platformda oynuyorsunuz ?

Çok yüksek ihtimal oyunu yanlış oynuyorsunuz.
Max Payne de ki gibi deli gibi ateş etmek yerine bu oyunda daha oturaklı haraket etmeniz ve sayılı olan mermilerinizi planlı kullanmalısınız.
Ayrıca hangi platformda oynuyorsunuz?

Çok yüksek ihtimal oyunu yanlış oynuyorsunuz.
Max Payne de ki gibi deli gibi ateş etmek yerine bu oyunda daha oturaklı hareket etmeniz ve sayılı olan mermilerinizi planlı kullanmalısınız.
Ayrıca hangi platformda oynuyorsunuz?

Hocam aslında öylede yapıyorum ama ashley çok sorun çıkarıyor. Tek başıma olsam hepsinin içinden geçerim ama ashley habire kaçırılıp duruyor.

Klavye ile mouse kullanıyorsanız kontrollere alıştığınızda gayet kolay oluyor oyun.
Ben alışamadım. Gamepad ile daha rahat oynardım ama gamepadim yok

Hocam aslında öylede yapıyorum ama ashley çok sorun çıkarıyor. Tek başıma olsam hepsinin içinden geçerim ama ashley habire kaçırılıp duruyor.

Ben alışamadım. Gamepad ile daha rahat oynardım ama gamepadim yok
Ashley konusunda yapılabilecek bir şey yok. Çok fazla ölmeniz normal. Ben orijinali aylar önce bitirdim, şimdi remakeyi oynuyorum ve iki oyunda da aşırı fazla öldüm. Hele Ashley bölümleri bir kanser etti anlatamam. Ama iki oyunda bunlara rağmen çok zevkli.

Ashley konusunda yapılabilecek bir şey yok. Çok fazla ölmeniz normal. Ben orijinali aylar önce bitirdim, şimdi remakeyi oynuyorum ve iki oyunda da aşırı fazla öldüm. Hele Ashley bölümleri bir kanser etti anlatamam. Ama iki oyunda bunlara rağmen çok zevkli.
Valla deli etti ya. Bi de can barı var. Kafayı yedirdi. Geride bekle diyorum kaçırlıyor. Benimle gel diyorum en ufak hasarda direk ölüyor. En son alt+f4 çektim şimdi bi daha denicem. Umarım geçerim :D

Ashleyi bekle veya takip et komutları var güvenli bir alana bırakın öldürünce temizleyince takip Çağırın Ve Bu oyun Öyle dümdüz oyun değil İlk defa oynuyorsanız Gayet Normal :D

Ashleyi bekle veya takip et komutları var güvenli bir alana bırakın öldürünce temizleyince takip Çağırın Ve Bu oyun Öyle dümdüz oyun değil İlk defa oynuyorsanız Gayet Normal :D
Baya uzun süre sonra oyunu bitirmeyi başardım. Bir kaç boss hariç aşırı zorlanmadım son kısımlarda. Ama silahı mouse ile kontrol etmek yerine klavye ile kontrol ettim. Mouse hassasiyeti çok kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı