Resident Evil 4 Chainsaw Demosu Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
The Resident Evil 4 Chainsaw Demosu

Capcom, 24 Mart’ta tam oyun yayınlanmadan önce insanların yakında çıkacak olan Resident Evil 4 yeniden yapımının küçük bir bölümünü oynamasına izin verecek. PC oyuncuları The Resident Evil 4 Chainsaw Demosu’nu şimdi Steam üzerinden indirebiliyor. Ek olarak demo, Sony’nin PlayStation 4 ve 5 konsolları ile Microsoft’un Xbox Series X ve S konsolları için de mevcut. Capcom, […]

Devamı: Resident Evil 4 Chainsaw Demosu Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Optimizasyonu hakkında fikir edinmek için bakabilirsiniz videoya. Bana iyi gibi geldi bu sistemle alınan performansa bakacak olursak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocukluğumun oyunu lakin 1 eleştiri yapacağım.

Şu fenerle silahı aynı anda tutarak ateş etme olayından nefret etmeye başladım. Dikkat ettiyseniz son çıkan Remake'lerin hepsinde var hani 2 veya 3 değil 4 bu milletin yıllardır beklediği serinin en güzel oyunun Remake'sini yapmışsın. Şu fener olayını farklılaştır artık illa zifiri karanlıkta fenere muhtaç bölüm tasarımı yapmayın. Daha oyunu oynamadan irrite oldum.

Orijinalinde en karanlık sahnelerde bile loş bir ışığı vardı oyun tasarımı gereği ve Leon'un kemerinden ekranı kaplayacak şekilde Torch yerleştirilmişti. Keşke onu değiştirmeselerdi fener tuttuğu yerlerde akıllara Hep 2 ile 3 gelecek. Hatta Revelations'ta da bu şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam. Yani oyun yapımcıları arasında muhtemelen bu Torch ile ilgili 1 veya 2 kişi var, her oyuna aynı Mesh'i yapıştırıp geçiyorlar. Bu ince detaylar iyi oyuncu olduğumuzdan değil, oyunu çok sevdiğimizden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı