Steam Resident Evil 4 remake çıkmadan zamlandı

Steam hesap paylaşımıyla 10 15 TL'ye oynarım o zaman yine sıkıntı değil. Bu oyuna 900 TL vermem.

Ah abi, 40 TL'ye ortak bir hesap satın aldım ama hala bu Denuvo koruması yüzünden oynayamadım. Denuvo sadece Torrent oyunlarını engellemekle kalmıyor, aynı zamanda ortak hesaplarla oyun oynamayı da engelliyor. Resident Evil 4 remake oyununa sahip olan bir Steam hesabı en fazla 5 farklı bilgisayarda etkinleştirilebilir ve 24 saat sonra tekrar etkinleştirilebilir. Bu oyunun hayranı olduğum için 24 Mart'tan bu yana her gün oyunu açmaya çalışıyorum, ancak her gün Denuvo limiti nedeniyle oyunu açamıyorum. 5 bilgisayar kotasını benden önce artık kaç kişi kullanıyorsa hesabı, onlar daha hızlı yetişip girebiliyorlar. İkinci konu ise, ortak hesaplardaki bir diğer konuya da değinmek gerekirse, verilen hesap muhtemelen aile modunun açık olduğu bir hesaptır. Asıl Resident Evil 4 remake oyununa sahip olan hesap, aile hesabına yetki verir ve hesap size sadece oyunu çalıştırmak için kısıtlı erişim verir. Verilen Steam hesabında hiçbir şeye erişemezsiniz ve oyunu açmaya çalışırken Steam'in remote play özelliği aktifse, aynı hesaba sahip birisi sizin bilgisayarınıza bağlanarak verilerinizi kopyalayabilir veya bilgisayarınızı bozabilir. Bu konuda çok dikkatli olmak gerekiyor. Genel olarak, biz Türklerin yanı sıra, Ruslar da dahil olmak üzere hesaba sahip 100'den fazla kişi olduğunu fark ettim. Torrent indirebilsek, bu kadar mağdur kalmayacağımızdan eminim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı