Resident evil 4 remake, dünya çapında 9 milyon adet sattı

beyaz kedi

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı olsun aksiyonlu Resident Evil 9 geliyor her ne kadar Resident Evil 5 satış listesinde önde de olsa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5'in remakeinde coop olur mu acaba?

5'in remakeinde coop olur mu acaba?

Şu an re 5 remakedeki siyah soykırımına bir şey buluyolardir muhtemelen olur.
Bana göre söyle olur tek kişilikte sadece chris.
İki kişilikte sheva karakteri.

Böyle kar getiren serinin devamı gelir.
Seriyi güzel devam ettiriyorlar. Ben genel olarak beğeniyorum.

E Resident Evil liktan çıktı artık Call of Duty'ye döndü aksiyon koy nasıl olsa millet aksiyon seviyor ver aksiyonu bitti gitti.

Herkes kadar sevmesem de günümüzde çıkan remakelere oranla çok daha kaliteli bir remake olduğu da gerçek. Böyle olunca hakkıdır diyorum. Seven sevmiş demek ki. Ben RE2 Remake ya da RE8 gibi oyunları tercih ediyorum RE noktasına gelince iş. 4 Remake aksiyonu fazla geliyor bana. Aslında oyunun süresi gereksiz uzun olmasa ve daha kısa olsa aksiyondan da gayet memnun kalabilirdim de onu destekleyecek mekanik çeşitliliği yok bence. Yine de güzel oyun. Hakkıdır. Satsın. Fakat seri iyice aynı yöne doğru gitmeye başladı. Sürekli çıkmasa sorun yoktu da sürekli çıkınca etkileyiciliğini büyük oranda kaybetti. RE9'da open world gibi farklı şeyler deneyecekler muhtemelen ve umarım bunları denerken ellerine yüzlerine bulaştırmazlar işi. Bakarız artık duruma göre. Capcom'ın gidişatını genel olarak beğeniyorum fakat şu RE çıkma sıklığını biraz azaltsak iyi olmaz mı Capcom? Oyunlar iyi de fazla sık çıkıyor ve etkileyiciliklerini kaybediyorlar böyle olunca.

Fan art oldukça güzelmiş bu arada. Beğendim.

Tam tersi daha fazla etkileyici oluyorlar. Çünkü assasins creed gibi her yaptıkları oyun birbirine benzemiyor. Re 3 remake hariç son zamanlarda 2 yıl arayla birbirnden kaliteli, üst düzey oyunlar yayınladılar. Bu sayede insanlar daha çok meraklanıyor gelecek oyunlar için. Örneğin resident evil 4 remake bu kadar iyi yaptılar acaba 5 i nasıl yaparlar diye düşünüyorum son zamanlarda. Resident evil 9 u nasıl bir heyecanla beklediğimi anlatamam bile. 10 yılda bir resident evil oyunu göreceğime 2 yıl arayla remake ara oyun veya ana oyun resident evilları görmeyi isterim. Dediğim gibi bu adamlar kötü oyun yapmıyor artık, yaptıkları her oyun birbirinden farklı birbirinden iyi.

Oyunun süresi çok uzun değil aslında. Max 15 saat. 14-15 saat iyidir bence. 10 saat altı oluncada insanlar çok kısa diye eleştiriyor. 8 9 saat olacağına 14 15 saatlik olsun.

Residnt evil 4 aksiyonu çok fazla bu yüzden sevmemenize hak veriyorum. Kimse sevecek diye bir şey yok. Ben neden re8i tercih ettiğinizi anlamadım ama totalde baktığın zaman ondada çok fazla aksiyon var.

Re 9 da muhtemelen open world denemeyecekler. Resident evil 2 nin çok daha genişletilmiş haline benzeyen bir oyun göreceğiz. Geçen aylarda redditte biri oyunu test ettiğini, test ettiği bölümde jill ile oynadığını ve oynadığı oyunun korku oyununa daha çok benzediğinden bahsetmişti. Resident evil 2 remake çok benzediğini söylemişti. Büyük ihtimalle 9. oyun korku olacak ama leon ve jill gibi karakteler varsa kesin bir yerden sonra aksiyona kayar. Benc village gibi yarı aksiyon yarı korku gerilim olacak.

Son iki ana oyunda daha çok korkuya ve gerilime döndüler. Re 5 ve 6 gibi değil son ıkı ana oyun. Ama hala da çok aksiyon var doğrudur. Yeni resident evil oyunlarının ya resident evil 2 remake formülülnde korku ve gerilim türünde yapılmasını ya da resident evil 4 remake gibi saf aksiyon mantığıyla yapılmasını isterim. Çünkü village veya 7. oyun gibi olunca çorba oluyor kalitesiz geliyor. Bence resident evil 2 remake formülü en iyisi.

Son düzenleme:

Ya serinin ucu hep aksiyonda zaten 2 de aksiyon 3 yazılımını katmiyorum bile.
1 remake bunlar gibi değil oyun hiç aksiyona kaymadan Resident Evil formülünü taşıyor.
Re 2 remake de tyrant olmazsa oyun hiç zaten tıpkı RE3 orijinalinde nemesis olmadığı gibi ama 3'ü özel yapan nemesis zaten(yazılımı kastetmiyorum orijinalini kastediyorum burada)
4 og de bile hayatta kalma mücadelesi varken remake de her türlü hayatta kaliyon parry denilen iğrenç bir sistemle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu kısma bak her gördüğümde iğreniyorum niye mi otomatik kilitleniyor ve zaman donuyor düşmanlar bakıyor öyle donup parry koymayın demiyorum (ama her haltı da parryletmeyin be.)

Son düzenleme:
Haklısın. Resident evil 2 remake formülü derken kastettiğim Resident evil 2 remakein serideki en sağlam Korku gerilim hayatta kalma oyunularından biri olmasıydı. Oyuncuları diğer oyunların aksine çok yaratıcı bir şekilde geriyor. MR x ve lickers gibi. Ayrıca hayatta kalma yönündende ne kadar sağlam olduğunu sen biliyorsundur. Oyun insanı süreki bir çıkmaza sokuyor örneğin bir lickers var önünde istersen onu öldürüp yoluna devam edebilirsin ama o zamanda çok fazla kaynak kaybedeceksin veya sessiz bir şekilde yanından geçip gidebilirsin o zamanda oradan her geçtiğinde çok fena gerilirsin. 2. oyunun Oyuncuyu her seferinde bu tarz çıkmazlara sokması oyunu çok kaliteli yapıyor. Bence çok zekice bir şey. 2. oyunun Bos savaşlarıda o kadar iyiki örneğin william birkin boss savaşı aşırı yaratıcı aşırı iyiydi. Bir koridorda savaşıyorsun çok fena geriliyorsun kaçabileceüin hiçbir yer yok, bir hayatta kalma korku oyunu için bunun üzerine bir boss savaşı tasarımı gelirmi bir daha acaba , Mr x ilede çok dar bir alanda savaşıyorsun ayrıca mr xin her darbesi ölümcül seviyede yani diğer re oyunlarında örneğin heisnberg boss savaşı gibi 5 5 vurmuyor veya 2 vuruşta ölmüyor. .Benim 9. oyundan isteğim resident evil 2 gibi sağlam bir hayatta kalma oyunu olsun hatta üstüne koysun, oyuncuyu tıpkı 2. oyundaki gibi yaratıcı bir şekilde gersin. 2. oyunun 2 3 katı uzunlukta daha fazla çeşitliliğe sahip olsun. Örneğin mr x ve licker gibi düşmanların sayısı arttırılsın. Oyuna daha fazla korku ögesi eklensin. Magnum gibi silahlar kaldırılsın. Gibi gibi. Eğer Resident evil 2 konseptinin daha da geliştirilmiş bir halinde gelirse 9. oyun kesinlikle türünün en iyi oyunu olur.

Ya 2 remake zaten böyle de güzel de oyunda aynı şeyleri yaptiracak kadar uğraşmamişlar bu da benim için iyi remake demeye bin şahit ister b senaryosuna dokunmadan satışa sokmak niye ya aynı mekanlarda aynı vsler.

Benim için parryleme sistemi sorun değildi çünkü 4 remake zaten serinin diğer oyunlarına göre hayatta kalma yönünden zayıftı. Oyunda parry olmasını sevmiştim. 5. oyundada olmasını isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…