Resident evil 4 remake, dünya çapında 9 milyon adet sattı

Ona bakarsan Last of Us ayni oyunu 3 kere sattı.
Ayrica re 2 og ile remake i bambaşka oynaniş sunuyor.

Biri sabit kamera biri omuz kamera.

Ayrıca TLOU'nun remastred remake olma( bu da remastred) in çıkmasının sebebi de yuvayı yapan kişidir 2 remakedir.
Oluşturdular firmalarda baktı alan alır yiyen yer maksadinda bugün hala remastred remake diye aynı oyun çıkıyorsa Capcom sorumlusu.

4.oyuna ne demeli zaten omuz kamerasını getirmiş bir oyunu bildiğimiz zaten bakış açısıyla anladığımız oyunu remake yapıp gene aynı halt olması

Elde var 0

O zaman burda suçlu biz oluyoruz neden ayni oyunları tekrar alıyoruz
Çünkü aldırtıyor oyun alirken içeriğine bakip alıyoruz değilmi

Sony bile Horizon'u kaç defa remastredliyor sorumlusu Capcom'dur.

Zaten şirketler biliyor.

Abi zaten alan alır yiyen yer bırak diyorlar yapıyorlar cart curt gene aynısı oluyor o remake ini beğenmiyorsun öbürü beğeniyor şunun. Aynı versiyonu çıkıyor aynı oyun diyosun ama gene alan alıyor döngü de döngü döngü de.

Aradaki tek farkı sana söyleyim mi kur dolar kaç dolarsa ondan çıkarıyorlar ya da onun altını ekonomi kötü olanların yarı alt fiyatını satıyorlar.

Capcom piyasaya iyi ve tembelce dizayn edilmemiş, gerçekten iyi remakeler sunduğu halde diğer firmaların para kazandırıyor diye tembelce remakeler/remasterlar yapması Capcom'un değil, diğer firmaların suçudur.

Capcom, eski oyunları günümüz teknolojisine göre oldukça iyi bir şekilde yorumladı. Diğer firmaların remasteredımsı remakeler yapmaları kendi sorunları.

Evet bu arz talep meselesiydi şahsen ben 4. OG oynarken bu oyun harika grafikleride yeni olsa diyordum ve adamlar yaptilar çünkü herkes ayni fikirdeydi OG herkes biliyordu isteyen remake i alir ister almazdi adamlar yapaarken söylediler zaten OG sadik kalacağız diye
Adamlarin oyunlari oynaniş ile on plana çıkıyor ne hikaye nede grafik al silahi eline ilerler vur hasar alma ayrica hayatta kalma gerilimi istiyorsan oyunu en zor moda alabilirsin ozaman gerilimi hissedeceğine eminim

Kendin de. Diyorsun işte oynanış olmasa hiç diye hikayeye bakan yok.

Notlara bakan yok notlari okuyan yok adamlar not diyor başka bir şey demiyor.

Notlar da bir şeyi değiştirmiyor zaten vıdı vıdı ettiren söyleymiş böyleymiş diyor geçiyor.

İyi bir oynanış kötü bir hikayeyi gizleyebilir ama iyi bir hikaye kötü bir oynanışı gizleyemez. Capcom aşırı keyifli oynanışa sahip oyunlar yapıyor şu son yıllarda. Dragon's Dogma (PC zamanında sorun çıkardığından devam edemedim, bu sene biraz düzelmiş sanırım devam etmeyi düşünüyorum.), Monster Hunter, Resident Evil da keza öyle bence, DMC gibi. Adamlar oynanış işini çok iyi kurtarıyor. Ki hikaye konusunda da bazen zayıf olsalar da genel olarak yeterli seviyede oluyorlar benim için bu oyunlar. Monster Hunter gibi bir oyunda hikaye bana sadece amaç verse yeter yani mesela. DMCV hikayesi zayıftı, RElerde ise Ethan serisini sevdim hikaye olarak. OG seri ise pek gelişmemiş, hala pek iyi değil ama oynanışları oldukça iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…