Resident Evil 4 Remake mi Resident Evil Village mi?

• Konuyu başlatan Ranny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.442
Bu sistemle RE 4'de Low+FSR ayarlarda 60 FPS görülür. RE 8'de ise yüksek ayarlarda 70 FPS görür. Tercih sizin hocam, FPS odaklı bir korku isterseniz RE 4 ideal fakat hikaye ve korku ile ön plana çıkan hem de aksiyon barındıran bir oyun isterseniz RE 8.

High ayarlarda oynamadığınız içindir hocam. Leon'un yüzünü karıncalar basmış gibi Low'da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı ekran kartı ve 2. nesil bir intel i7 ddr3 sistemle oynamıştım. fsr açmadım medium low high ortaya karışık göze güzel görünecek birkaç ayarla 60' ın altına çok düşmeden bitirdim bu oyunu. Optimizasyonu fena değil. Bu arkadaş daha rahat oynar diye düşünüyorum.

Aynı ekran kartı ve 2. nesil bir intel i7 ddr3 sistemle oynamıştım. fsr açmadım medium low high ortaya karışık göze güzel görünecek birkaç ayarla 60' ın altına çok düşmeden bitirdim bu oyunu. Optimizasyonu fena değil. Bu arkadaş daha rahat oynar diye düşünüyorum.
İşlemcinin PC tarafında dengi olan işlemci R5 3600 falan ve sonuç:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@amd radeon rtx 4060

Bu sistemle RE 4'de Low+FSR ayarlarda 60 FPS görülür. RE 8'de ise yüksek ayarlarda 70 FPS görür. Tercih sizin hocam, FPS odaklı bir korku isterseniz RE 4 ideal fakat hikaye ve korku ile ön plana çıkan hem de aksiyon barındıran bir oyun isterseniz RE 8.

High ayarlarda oynamadığınız içindir hocam. Leon'un yüzünü karıncalar basmış gibi Low'da.

O zaman Village alacağım. Cevabınız için teşekkürler hocam.

İşlemcinin PC tarafında dengi olan işlemci R5 3600 falan ve sonuç:

@amd radeon rtx 4060

Oyun low ayarda bile güzel görünüyor arkadaş adamlar yapmış valla. Ben dış mekanda da 60 ın altına düştüğümü çok hatırlamıyorum. Benim kart gddr6 yeni versiyon bunlar gddr5 kullanıyor genelde testlerde. Ama az çok benzer deneyim oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı