Uzun yazılarınızı boşluklar bırakarak parçalara ayırırsanız çok daha iyi olur, hem çok daha düzenli bir yazınız olur hem de okuyucunun gözünü korkutup kaçırmazsınız. Eskiden olsa bu konudan ceza bile yemiştiniz hatta, çünkü ben uzun mesajımı boşluk bırakmadan yazdığım için ceza yediğimi çok net hatırlıyorum. Moderatör arkadaşlar kullanıcıyı uyarmıyorum, bilgilendiriyorum sadece, neticede yazılmış bir inceleme var ben de inceleme hakkında yorum yapıyorum hepsi bu, gelip "Rapor butonunu kullanın!" diye ceza yazmayınız lütfen, yeterince cezam var
İncelemeye gelirsek, Remake'deki Ashley'e cırtlak diyorsanız bir de orijinalini deneyin derim, çok daha katlanılmaz bir karakterdi orijinal oyunda, Remake'de yine ayar çekmişler biraz. Resident Evil 4 zaten Regenerator düşman tipi gelene kadar gerilim oyunu bile değil, aksiyon oyunu oynuyorsunuz ve Regenerator düşman tipiyle tanıştığınızda işler biraz değişiyor sadece, o da biraz. Zaten oyundaki en sinir bozucu düşman tipleri de bunlar, Regenerator ve Iron Maiden.