Resident Evil 4 Remake'te Nemesis veya Mr. X gibi bir karakter var mı?

Abi vallaha ben savaş mekaniklerine, zombi temasına, grafiklere, animasyonlara her şeyine bayıldım oyunun zaten tek sorunum her ne kadar etkileyici de olsa bu yenilmeyen düşmanlar üst üste oynayınca yoruyor. re4 remake de hem yenilmeyen düşman yok hem teması daha da güzel hem de daha sağlam bir oyun olarak geçiyor heyecanlıyım o yüzden re:4 için. teşekkürler cevabınız için de 🤩.
RE4 remake'i de orijinali de bu franchisein en iyi oyunudur bence. Sırt kamerasına geçen ilk resident evil oyunuydu zaten zamanında. Orijinal oyunun kamera kontrolü kanser ama remake'i de bitirdim 1 seneye yakın zaman önce. Aşırı geliştirip ana oyunun eksiklerini tamamlamışlar. Aşırı zevk alırsınız bence mükemmel.

RE4 remake'i de orijinali de bu franchisein en iyi oyunudur bence. Sırt kamerasına geçen ilk resident evil oyunuydu zaten zamanında. Orijinal oyunun kamera kontrolü kanser ama remake'i de bitirdim 1 seneye yakın zaman önce. Aşırı geliştirip ana oyunun eksiklerini tamamlamışlar. Aşırı zevk alırsınız bence mükemmel.
Hocam şuan 3 saati geçtim 4. oyunda ve şimdilik açık ara en keyifli oyun bu cidden. kısmi açık dünyası, kült teması savaş mekanikleri vs. diğer oyunlardan çok üstün. puzzle seviyosan 2. oyun daha güzeldir ama ben aksiyon adamıyım daha oyunun başları olmasına rağmen bayıldım diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı