Resident Evil 4 Separate Ways (Ada Wong DLC'si) duyuruldu, 21 Eylül 2023'de geliyor

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Orijinal Resident Evil 4'de de olan ve RE4 olaylarını Ada Wong gözünden gördüğümüz(En azından ben öyle biliyorum) bir DLC bu. 2-3 ay önce Steam'e yeni başarılar ekledikleri için geleceği zaten biliniyordu.

21 Eylül'de çıkışını gerçekleştirecek. Henüz Steam fiyatı belli değil ve Deluxe Edition alanlara bedavadan mı gelecek o da belli değil.

Ayrıca:
Ekstra konuya değmeyecek bir haber olarak Mercenaries moduna Ada Wong ve Albert Wesker oynanabilir olarak geliyor.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ada Wong DLC'si orijinal oyunda da vardı. Tabi RE4 remake gibi buda orijinal oyun ile tamamen aynı olmaz.
Bazıları Remake/Remaster'ları sadece orijinal oyuna yapıyor DLC'leri boşluyor o yüzden dedim zaten yoksa DLC ve RE4'ü bitireli yıllar oluyor.

Bir dakikalık fragmanını izledim, güzel gözüküyor da umarım kısa sürecek içeriğe $20-30 gibi fiyat istemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…