Resident Evil 4 Separate Ways (Ada Wong DLC'si) duyuruldu, 21 Eylül 2023'de geliyor

Orijinal Resident Evil 4'te de olan ve RE4 olaylarını Ada Wong gözünden gördüğümüz(En azından ben öyle biliyorum) bir DLC bu. 2-3 ay önce Steam'e yeni başarılar ekledikleri için geleceği zaten biliniyordu.

21 Eylül'de çıkışını gerçekleştirecek. Henüz Steam fiyatı belli değil ve Deluxe Edition alanlara bedavadan mı gelecek o da belli değil.

Ayrıca:
Ekstra konuya değmeyecek bir haber olarak Mercenaries moduna Ada Wong ve Albert Wesker oynanabilir olarak geliyor.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka eger Deluxe Edition alırsam DLC de gelir mi yanında sence?

Sadece Deluxe için değil değil mi bu DLC? Normal sürüme sahip olanlar da para verip alıp oynayabilecek yani? Bende normal sürüm var çünkü.

Sadece Deluxe için değil değil mi bu DLC? Normal sürüme sahip olanlar da para verip alıp oynayabilecek yani? Bende normal sürüm var çünkü.
Kanka eger Deluxe Edition alırsam DLC de gelir mi yanında sence?
Orijinal oyunda bu DLC bedavaydı. Remake'de parayla satacak olmaları bile aslında ucuz bir hareket. Öte yandan fiyatı, Deluxe Edition'a dahil olup olmayacağı çıktığında belli olacak.

@490836 muhtemelen dahil olmayacaktır, dahil olacağını düşünmüyorum. Ayrı bir DLC olarak karşımıza çıkacaktır.

Steam'e başarılar eklenmiş.

Bu arada çıkış fragmanını izledim de bunlar bildiğin DLC ayağına orijinal oyunda olup Remake'te olmayan bölümleri geri getirmişler. Teleferikler arası çatışma bölümü, lazerlerin arasından parkur yaparak geçtiğimiz labaratuvar bölümü vs. gözüküyor oyunda. Orijinal oyunda Seperate Ways oynamadığım için öyle çok karşılaştırma yapamıyorum. Tek bildiğim Seperate Ways DLC'si Ada'nın biz Leon ile gezerken ne yaptığını anlatıyor ve ana oyunla doğrudan bağlantılı. Assignment Ada DLC'si ise ana hikâyeden bağımsız.

Steam'e başarılar eklenmiş.

Bu arada çıkış fragmanını izledim de bunlar bildiğin DLC ayağına orijinal oyunda olup Remake'te olmayan bölümleri geri getirmişler. Teleferikler arası çatışma bölümü, lazerlerin arasından parkur yaparak geçtiğimiz labaratuvar bölümü vs. gözüküyor oyunda. Orijinal oyunda Seperate Ways oynamadığım için öyle çok karşılaştırma yapamıyorum. Tek bildiğim Seperate Ways DLC'si Ada'nın biz Leon ile gezerken ne yaptığını anlatıyor ve ana oyunla doğrudan bağlantılı. Assignment Ada DLC'si ise ana hikâyeden bağımsız.
CASHcom yapmış yine yapacağını yani.

Böyle ali cengiz oyunlarıyla milletin cebindeki üç kuruşa göz diken firmalarda crackli yollara sapıyorum ben 🤷‍♂️

Orjinal seperate wayste Kendine göre kısımlar vardı valla çöpe atmak yerine dlc ye koymaları iyi orjinalde diğer Verdugo salazarla birleşiyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı