Resident Evil 4 vs Dying Light 2

Oyunun ilk sürümleri harbiden çok kötüydüde son 1-2 yılda bayağı bir güncelleme aldı şu anki durumu çok daha iyi.

Efendim Playstation Store'de indirimli olması sebebiyle ikisinin arasında kaldım

Playstation 5 platformunda oyun deneyimlemek, PC'den katlarca üst seviye deneyimlerimce
Hocam çok pardon. Ben bilgisayardan oynayacaksınız zannettim. Kusura bakmayın.

Hocam şubat 2022'de oynamıştım, rapor almıştım işe gitmemek için 2 hafta . Oyunu bitirdiğimde çok üzülmüş ve ağır sövmüştüm, o kadar çıkmasını beklemiştim ve tatmin etmemişti. 1000 saat dying light 1 oynadıktan sonra 2.oyun acayip boş gelmişti.

Hocam çok pardon. Ben bilgisayardan oynayacaksınız zannettim. Kusura bakmayın.

Estağfurullah efendim

2.oyun ve 1.oyun arasında boş dediğiniz şey nedir ne açıdandır efendim?

Estağfurullah efendim

2.oyun ve 1.oyun arasında boş dediğiniz şey nedir ne açıdandır efendim?
Her şeyi; silah yoktu, hikayesi ... gibiydi, tamir sistemi leşti, karakterler desen Allaha emanet. Aklımda kalanlar bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi; silah yoktu, hikayesi ... gibiydi, tamir sistemi leşti, karakterler desen Allaha emanet. Aklımda kalanlar bunlar.
Peki efendim DL2 mi DL1 mi önerirsiniz günümüz şartlarında ve PS5'te deneyim etti iseniz DUALSENSE deneyime fazladan şeyler kattı mı?

Peki efendim DL2 mi DL1 mi önerirsiniz günümüz şartlarında ve PS5'te deneyim etti iseniz DUALSENSE deneyime fazladan şeyler kattı mı?
Dying Light 1 Bir de 1 in Daha iyi olma sebebi Mc den kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…