Resident Evil 4 vs Dying Light 2

Hocam boş paket Clio kısmına kahkaha attım 😂😂😂 o kadar fark var mı hocam ben biraz oynamıştım o kadar kötü değildi diye düşünüyorum. Beleşken denemiştim Steam'de, şimdi Epic'ten satın alasım var.

Oyunun ilk sürümleri harbiden çok kötüydüde son 1-2 yılda bayağı bir güncelleme aldı şu anki durumu çok daha iyi.

Efendim Playstation Store'de indirimli olması sebebiyle ikisinin arasında kaldım

Playstation 5 platformunda oyun deneyimlemek, PC'den katlarca üst seviye deneyimlerimce
Hocam çok pardon. Ben bilgisayardan oynayacaksınız zannettim. Kusura bakmayın.

Hocam boş paket Clio kısmına kahkaha attım 😂😂😂 O kadar fark var mı hocam ben biraz oynamıştım o kadar kötü değildi diye düşünüyorum. Beleşken denemiştim Steam'de, şimdi Epic'ten satın alasım var.
Hocam şubat 2022'de oynamıştım, rapor almıştım işe gitmemek için 2 hafta :D. Oyunu bitirdiğimde çok üzülmüş ve ağır sövmüştüm, o kadar çıkmasını beklemiştim ve tatmin etmemişti. 1000 saat dying light 1 oynadıktan sonra 2.oyun acayip boş gelmişti.

Hocam çok pardon. Ben bilgisayardan oynayacaksınız zannettim. Kusura bakmayın.

Estağfurullah efendim

Hocam şubat 2022'de oynamıştım, rapor almıştım işe gitmemek için 2 hafta :D. Oyunu bitirdiğimde çok üzülmüş ve ağır sövmüştüm, o kadar çıkmasını beklemiştim. 1000 saat dying light 1 oynadıktan sonra 2.oyun acayip boş gelmişti.
2.oyun ve 1.oyun arasında boş dediğiniz şey nedir ne açıdandır efendim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı