Resident Evil 4 vs Dying Light 2

İki oyun arasında kalmış olmanız kötü olmuş çünkü iki oyunu da deneyim etmeniz iyi olacaktır fakat eğer türüne bakıyor iseniz Resident Evil 4 korku hayatta kalma türü açısından önerilebilecek bir oyun değil. Dying Light 2 oyun süresi ile sizi memnun eder.
Hayatta kalma bile yok Oyun bir saat sonra Re den çıkıyor orjinalinde ki şeyler remake de yok ruhsuz

Arkadaşlar PlayStation Store'de Dying Light 2 830 ve Resident Evil 4 remake 700 Türk lirası'na düşmüş durumda, ikisinin benzer türde olmadıklarını biliyorum ancak ikisinden birisini seçseniz hangisini gözünüz kapalı seçebilirsiniz ve almamı kesinlikle önerirsiniz? Fiyattan bağımsız olarak.

Dying Light 2 Epic Games'te mükemmel indirimde, kaçırma derim.

İki oyun arasında kalmış olmanız kötü olmuş çünkü iki oyunu da deneyim etmeniz iyi olacaktır fakat eğer türüne bakıyor iseniz Resident Evil 4 korku hayatta kalma türü açısından önerilebilecek bir oyun değil. Dying Light 2 oyun süresi ile sizi memnun eder.
Efendim Playstation Store'de indirimli olması sebebiyle ikisinin arasında kaldım

Dying Light 2 Epic Games'te mükemmel indirimde, kaçırma derim.
Playstation 5 platformunda oyun deneyimlemek, PC'den katlarca üst seviye deneyimlerimce

Resident Evil 4Ü oynadım bence o kadar da güzel değildi bana sarmadı sana sarabilir ona sarabilir ben kendi düşüncem Dying Light 2 daha aksiyonlu daha saran başında tutan bir oyun.
Doğrudur kral, ben dying light 2'yi ilk çıktığı ay oynamıştım. Oyun boş paket clio gibiydi, ilk oyuna göre bomboştu.

-bence herkes Dying Light dedi senin fikrin ama dönüş yok.
Evet efendim, bende Dying Light tarafına yattım diyebilirim
Elimde TLOUP1 ve WH40K SPACEMARINE 2 ve Yakuza: Like A Dragon var onları deneyim ettikten sonra edeceğim

LGS Öğrencisiyim bu sene sonunda oynayacağım hepsini:)
Hedefte en kötü 490 var

Doğrudur kral, ben dying light 2'yi ilk çıktığı ay oynamıştım. Oyun boş paket clio gibiydi, ilk oyuna göre bomboştu.
Hocam boş paket Clio kısmına kahkaha attım 😂😂😂 O kadar fark var mı hocam ben biraz oynamıştım o kadar kötü değildi diye düşünüyorum. Beleşken denemiştim Steam'de, şimdi Epic'ten satın alasım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı