Arkadaşlar yaz indirimleri gelince Resident Evil 2, 3, 4 remake alıp bitirdim 3. oyunu pek beğenemedim ama 4. oyun kesinlikle bana göre değdi. 5. ve 6. oyunu da parasına değer mi?
Bütün chapterlarla toplam fiyatıResident Evil 5 gayet güzel oyundur günümüzde de oynanır sırıtmaz. 6. oyun Resident Evil fanıysanız oynanır ben bitirmiştim çıktığı zaman ama seride en silik, aklımda kalmayan oyun olmuştur.
Ekstra olarak tavsiyem Resident Evil Revelations 1 ve 2 de oynamanızdır seride değeri bilinmemiş güzel oyunlardır. Revelations 2 hala eski fiyatından satılıyor 24 TL.
Evet, zamanında bölüm bölüm çıkmıştı oyun saçma sapan bir satış stratejisiydi. Deluxe paketinde bütün bölümler DLC dahil 24 TL bedava fiyat.Bütün chapterlarla toplam fiyatı![]()
Ona da zam gelirEvet, zamanında bölüm bölüm çıkmıştı oyun saçma sapan bir satış stratejisiydi. Deluxe paketinde bütün bölümler DLC dahil 24 TL bedava fiyat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.