Aresxe13
Picopat
Daha fazla
- RAM
- Kingston 1x16 5600 MHZ DDR5
- SSD veya HDD modeli
- MLD M500 Ultra 500 GB
- Ekran kartı
- Gigabyte Windforce Rtx 4060 Ti
- Anakart
- GIGABYTE H610 MH DDR5
- İşlemci
- Intel Core i5 12400F
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, ben Resident Evil ile 7. ve 8. oyunlarda tanıştım, yani biraz daha yeni oyuncularındanım bu serinin. Şubat 2026 için Resident Evil 9 duyuruldu ve izlediğim videolara göre ana karakterler Grace Ashcroft (sanırsam ilk kez görüyoruz) ve Leon Kennedy. Ben de buradaki karakterimiz Leon'un hikayesini düzgünce anlamak, karakterleri tanımak için gerekli oyunları oynamak istedim. Ve gördüğüme göre Leon'un hikayesi Resident Evil 2, Resident Evil 4 ve Resident Evil 6 oyunlarından. Resident Evil 2'yi ablam alacak, Resident Evil 4'ü başka indirime saklamayı düşünüyoruz, şu an 12.49 dolar, hâlâ pahalı bizim için, ve Resident Evil 6 ise 3 dolara düşmüş durumda. Ancak RE6 için pek çok olumsuz yorumlar gördüm, Capcom'un hayal kırıklığı olduğunu, çöp bir oyun olduğunu, hikayesinin fazla büyük olduğunu ve bu sebeple oyunun sonunda hiçbir yere varmadığını okudum bazı forumlarda. Ancak 3 dolar da oldukça cazip bir fiyat ve Resident Evil 6, Leon Kennedy'nin hikayesini içerdiği için Resident Evil 9 için önemli. Ne yapacağımı bilmiyorum, oynadıysanız önerir misiniz, bir fikriniz var mı acaba?