Resident Evil 7 alınır mı?

Sadece gemi kısımları değil aksiyon var. Aksiyon da eksi oldu sana 10/1.
Bu kadar
Eee 1 tanecik jumpscare yiyince korku diyorsunuz ama :D

Seri korku değil aksiyon hayatta kalma aksiyon 7 de öyle güzel başlıyor aksiyona dönüyor zaten oyun orada kaybediyor DLC'lerle toparlıyor.
1-Senin korkudan anladığın nedir tam olarak? Korku diyince aklına ne geliyor? Korkunun tanımını yapar mısın?
2-Zaten kendinde diyorsun seri aksiyon hayatta kalma diye. Türü aksiyon hayatta kalma korku olan bir oyundan neden aksiyon var diye eksi puan kırıyorsun. Zaten adamlar kendileri açıkladılar saf korku oyunu yapmaycağız diye. Aksiyonu kötü dersen anlarım. 2,3,7,8. Bu oyunların tamamında dediğin şey oluyor oyunlar bir yerden sonra tamamen aksiyon oyununa dönüyor. 7. oyunun gemi kısımları oldu bittiye getirildiği için o kadar sönük kalmıştı. Gerçektende kötü ve sıkıcıydı. Ama 2. oyunda bu daha az hissediliyordu. Çünkü 2. oyunun hem aksiyonunu daha daha iyi yapmışlardı hemde aceleyle bitirilmiş gibi değildi. Özellikle oyunun sonları süperdi. Demek istediğim gemi kısımları aksiyondan ziyade oyunun sonlarınının oyunun başları gibi yapılmış olmamasından dolayı kötü. Aksiyonu bile kötüydü. Oynadığım çoğu oyunda bu var, oyun yapımcıları oyunlarının başlarını her zaman çok etkileyici yapıyorlar.

Bu kadar.

1-senin korkudan anladığın nedir tam olarak? Korku deyince aklına ne geliyor? Korkunun tanımını yapar mısın?
2-zaten kendinde diyorsun seri aksiyon hayatta kalma diye. Türü aksiyon hayatta kalma korku olan bir oyundan neden aksiyon var diye eksi puan kırıyorsun. Zaten adamlar kendileri açıkladılar saf korku oyunu yapmaycağız diye. Aksiyonu kötü dersen anlarım. 2, 3, 7,8. bu oyunların tamamında dediğin şey oluyor oyunlar bir yerden sonra tamamen aksiyon oyununa dönüyor. 7. oyunun gemi kısımları oldu bittiye getirildiği için o kadar sönük kalmıştı. Gerçektende kötü ve sıkıcıydı. Ama 2. oyunda bu daha az hissediliyordu. Çünkü 2. oyunun hem aksiyonunu daha daha iyi yapmışlardı hem de aceleyle bitirilmiş gibi değildi. Özellikle oyunun sonları süperdi. Demek istediğim gemi kısımları aksiyondan ziyade oyunun sonlarınının oyunun başları gibi yapılmış olmamasından dolayı kötü. Aksiyonu bile kötüydü. Oynadığım çoğu oyunda bu var, oyun yapımcıları oyunlarının başlarını her zaman çok etkileyici yapıyorlar.

E direkt kendisi aksiyon serinin en iyi oyunları 1 remake ve 4(açıklamaya gerek bile yok) gerisi aynı şey korku dediğimiz şey silah olmayacak ben niye silah aliyorum bunu bana açıklasana veriyorlar eline pompalı magnum roket ilk oyunlarda ilerledikçe araştırdıkça buluyon bunları şimdi önüne sunuyorlar ayrıca 2 remake ben pek hatalı bulsam da 7'den daha iyi çünkü seni arkandan birisi kovalıyor.

Mesela Resident Evil 7'nin başı neden en iyilerden ptden caktilar çünkü maşallah gerisini de biz hallederiz dediler klasik (yapımcısı da Revelations 1'i yapan onda da gemi vardı :D)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı