Resident Evil 7 alınır mı?

Luxand

Centipat
Daha fazla  
Hiç oynamadığım tarzda oyunları oynamak istiyorum. Resident Evil serisi de bu yüzden dikkatimi çekiyor. İzlememe göre daha çok gerilim üzerine giden bir seri ilk başta daha yeni ve daha iyi gözükmesinden dolayı village kanım ısındı ama bazıları ilk başta 7 sonra village oyna dediğini okudum. Dediğim gibi daha önce böyle korku gerilim tarzı bir oyun oynamadım sizce başlangıç oyunu ne olmalı?

Hiç oynamadığım tarzda oyunları oynamak istiyorum. Resident Evil serisi de bu yüzden dikkatimi çekiyor. İzlememe göre daha çok gerilim üzerine giden bir seri ilk başta daha yeni ve daha iyi gözükmesinden dolayı village kanım ısındı ama bazıları ilk başta 7 sonra village oyna dediğini okudum. Dediğim gibi daha önce böyle korku gerilim tarzı bir oyun oynamadım sizce başlangıç oyunu ne olmalı?

İlk başta Resident Evil 2-3-4 alınır sonra 7-8 alınır size yanlış bilgi vermişler.

Re7 güzel oyundur öneririm.

İlk başta Resident Evil 2-3-4 alınır sonra 7-8 alınır size yanlış bilgi vermişler.
Aslında gerek yok 7 ve 8 hikaye olarak biraz daha ayrı evet 2-3-4 ile bağlantılı ama bence oyun akışını fazla bozmaz.

Hikaye bazlı village'i anlamak için önce 7. oyunu da oynamanız lazım. İki oyun da birbirinden kalitelidir tavsiye ederim. RE7 ilk çıktığı zaman oynamıştım aşırı güzel, gerici ve kaliteliydi bu posttan sonra bir tur daha oynarım muhtemelen.

2-3-4 de güzel oyun serisi fakat 7 ve 8 kendi içinde bir hikayesi var o oyunları oynamadan da oynayabilir arkadaş ama bu üçlemeden 2 ve 4 kesinlikle oynanmalı.

Serinin şahsımca en iyi ortamı ve korkusu olan oyunu re7.

Asıl hikaye RE2'de başlıyor adam RE7 baslasa chrisi bilmez umbrellayi bilemez.

Hikaye bazlı Village'i anlamak için önce 7. oyunu da oynamanız lazım. İki oyun da birbirinden kalitelidir tavsiye ederim. RE7 ilk çıktığı zaman oynamıştım aşırı güzel, gerici ve kaliteliydi bu posttan sonra bir tur daha oynarım muhtemelen.

2-3-4 de güzel oyun serisi fakat 7 ve 8 kendi içinde bir hikayesi var o oyunları oynamadan da oynayabilir arkadaş ama bu üçlemeden 2 ve 4 kesinlikle oynanmalı.

O yüzden 2-3-4 oynadıktan sonra 7-8 oynamak lazım.

Buradakiler yalan mi söylüyor lafina bak biz oyunun baslama noktasını söylüyoruz 7'den başlarsa birçok şeyi bilmeyecek ve anlamayacak.

Kardeş seri bittiğinde zaten 6'dan sonra evren soft reboot yedi neyin tantanasi ethan Resident Evil karakteri değil chris de zaten temizleme ekibi.

Ethan in hikayesi Mia dan rose geçiyor arkasında da zaten Chris temizliyor

Adam oynamak istiyorsa oynasın zaten birbirleriyle bağlantısı bile yok adam 2'yi sırf chris in kız kardeşi var diye 2'yi mi oynasın.

Kardeş seri bittiğinde zaten 6'dan sonra evren soft reboot yedi neyin tantanasi ethan Resident Evil karakteri değil chris de zaten temizleme ekibi.

Ethan in hikayesi miadan rose geçiyor arkasında da zaten chris temizliyor.

Adam oynamak istiyorsa oynasın zaten birbirleriyle bağlantısı bile yok adam 2'yi sırf chris in kız kardeşi var diye 2'yi mi oynasın.

2'de başlıyor zaten chris umbrella deneyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı