Resident Evil 7 Türkçe yaması güvenilir midir?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Resident Evil 7 Türkçe yaması güvenilir midir? Bu Türkçe yama sanırım DH'de paylaşılan, ancak "güvenilir midir?" diye sormamdaki neden, Türkçe yamayı oyunindir.vip'den indirmiştim, çünkü denediğim Türkçe yamalar çalışmamıştı benim indirdiğim korsan sürümüyle. Ben de paylaşımlı hesap ile oyunu Steam'den indirip başka bir Türkçe yama ile Türkçe yapabildim oyunu, o yüzden "güvenilir midir?" diye sorduğum Türkçe yamanın çalışıp çalışmadığından da tam emin olamadığımdan güvenilir mi diye soruyorum. Muhtemelen doğru korsan oyun sürümünü kursaydım korsandeyken çalışırdı. Orijinal versiyonunda ise güncel versiyonunda çalışmıyormuş, o yüzden güncel versiyon ile uyumlu bir Türkçe yama indirdim.

Buradan Türkçe yama linkine ulaştım:

https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/resident-evil-7-indir-ejekej11.html

Türkçe yamayı buradan indirdim:

EXE olarak VirusTotal sonucu:

RAR olarak VirusTotal sonucu:

EXE olarak Hybrid Analysis sonucu:

RAR olarak Hybrid Analysis sonucu:

Windows Defender ile dosyayı özel olarak tarattım ve herhangi bir zararlı bulmadı.

@Dutchman.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…