Resident Evil 7 vs 2 remake vs 3 remake

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Karta 120 TL atacağım, önerileri bekliyorum.

Aralarında en sevdiğim Resident Evil 7 ama en çok Resident Evil 2 öneriliyor. Üç oyunuda bitirdim ve Resident Evil 7 diğerlerine göre biraz daha kendini tekrarlasada psikopat bir ailenin evinde mahsur kalma teması çok daha hoş ve kötü karakterler çok daha iyi yapılmış ayrıca serideki gerilimi en yüksek oyun bence Resident Evil 7. Resident Evil 2 biraz daha bulmaca çözme ve etrafı keşfetme yönünde ilerlerken Resident Evil 7 en azından oyunun ilk yarısında hayatta kalma tarzında ilerliyor. Resident Evil 3 çok beğenilmiyor ama ben şahsen kötü bir yönünü göremedim yinede ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Seçim yapacaksan Resident Evil 7 ve Resident Evil 2 arasında yap.

7 de oynadım 2 de ama en çok 2'yi sevdim ve defalarca bitirdim. Bence 2 remake alın 7 de çok güzel sevmiştim ama 2 ayrı bir güzel bence.

2 sıkıyor mu? Ben de villageyle bunun arasında kaldım.

Beni hiç sıkmadı village almıştım iade ettim sonradan sarmadı beni. Bir de remake 3 almıştım 2 gibi değildi onu da iade ettim. 2 çok güzel ama.

Beni hiç sıkmadı village almıştım iade ettim sonradan sarmadı beni. Bir de remake 3 almıştım 2 gibi değildi onu da iade ettim. 2 çok güzel ama.
Village daha uzun anladığım kadarıyla, para kıymetli ondan bi arada kaldım.

Village daha uzun anladığım kadarıyla, para kıymetli ondan bir arada kaldım.

Aynen para önemli o yüzden RE3 iade ettim çok kısa diye 8 de 7 kadar güzel değildi ondan ettim. 2 aralarında bence en güzeli.

Konuyu açtığım vakit telefonda olduğum için tam detaylara inemedim. İlk başta RE7'de Xbox Game Pass'ten kalkmadan önce
RE2'nin hikayesini vs. bilmiyorum ve Outlast oynadığımda koltuktan düşmüştüm yani korkağım biraz o tarz oyunlarda.

100TL'ye Resident Evil 2'yi satın aldım.

Son düzenleme:

İyi oyunlar iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…