Çözüldü Resident Evil 7'de fener çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

654456

Centipat
Geçen hafta normal zorlukta Resident Evil 7 bitirdim ve hiçbir sorun yoktu fakat bugün madhouse zorlukta yeniden başlattım ve fener çalışmıyor her yer çok karanlık. Yardımcı olursanız sevinirim.

1683558098093.png

Çözüm
Evet, özelliklerini inceledim. Işıklandırmayla alakalı bir şey bulamadım. Oyun dosyalarını doğrulayabilirsin, beta seçiliyse belki ondan da kaynaklanmış olabilir.

Doğruladım fakat hiçbir şey düzelmedi, beta seçili değil.

Restore to deafult yaptım düzeldi, sanırım GeForce Experience yükledikten sonra değiştirdiği bir ayar neden oluyordu 🙄
Madhouse zorluğunun bir özelliği olabilir.

Sanmıyorum, fener değil de ışıklandırmayla alakalı bir sorun sanırım. Attığım yer buradan normalde böyle gözükmesi gerekiyor, toplayacağım eşyaları bile göremiyorum şu anda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1683558807537.png

1683558826238.png

Sanmıyorum, fener değil de ışıklandırmayla alakalı bir sorun sanırım. Attığım yer buradan normalde böyle gözükmesi gerekiyor, toplayacağım eşyaları bile göremiyorum şu anda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, özelliklerini inceledim. Işıklandırmayla alakalı bir şey bulamadım. Oyun dosyalarını doğrulayabilirsin, beta seçiliyse belki ondan da kaynaklanmış olabilir.

Doğruladım fakat hiçbir şey düzelmedi, beta seçili değil.

Restore to deafult yaptım düzeldi, sanırım GeForce Experience yükledikten sonra değiştirdiği bir ayar neden oluyordu 🙄

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı