Açık lisede hangi dersler seçilmeli ve kaç tane seçilmelidir?

Hocam temelim yok ya zorlancam gibi. O zaman ben 12 tane seçeceğim hangilerini seçtiysem 20 Aralık'a kadar hepsine çalışacağım. E-sınav mantıklı mı hocam? Bazıları e sınava gir diyor.
E-sınav yaparsan eğer seçtiğin tüm dersleri bir anda vermeye çalışırsın. Normal sınav da oturuma göre sınav olursun. Hangisi içine siniyorsa o şekilde ol. Bana kalırsa normal sınav daha mantıklı.

E-sınav yaparsan eğer seçtiğin tüm dersleri bir anda vermeye çalışırsın. Normal sınav da oturuma göre sınav olursun. Hangisi içine siniyorsa o şekilde ol. Bana kalırsa normal sınav daha mantıklı.

Yüz yüze girerim hocam o zaman. Hocam 10 ders iyi mi sizce? 10 ders seçeceğim ilk olduğu için alışayım diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet her dersten 10 soru var en az 5 doğru yapmalısın geçmek için.

Hocam sağ olun. Bugün 12 seçip seçtiklerime göre attığınız sitedeki kitaplardan çalişmaya başlayacağım. Bir de şey mevzusu yoktur değil mi? Şimdi ben geçeli 2 3 gün oldu ders seçememe sistem otomatik seçer dersleri sen yeni geçtiğin için dedi ama biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağ olun. Bugün 12 seçip seçtiklerime göre attığınız sitedeki kitaplardan çalişmaya başlayacağım. Bir de şey mevzusu yoktur değil mi? Şimdi ben geçeli 2 3 gün oldu ders seçememe sistem otomatik seçer dersleri sen yeni geçtiğin için dedi ama biri.
Hayır, eğer sen istersen sistem otomatik seçiyor. Yoksa derslerini kendin seçebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı