Resident Evil evreni bağlantılı mı?

sefocan16

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hep merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. Bildiğimiz üzere kronolojik sıra ile ilerlediğimizde Resident Evil 3 Remake'e kadar tüm oyunlar umbrella şirketinin virüsleri ile ilgiliydi. Fakat 4. oyundan itibaren bu neden değişti veya son çıkan 2 oyunda da bu umbrella ile alakalı bir şey görmedim. Virüs racoon City patladıktan sonra bitti mi yoksa yöneticiler ilerlemeyi mi değiştirdi?

Arkadaşlar hep merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. Bildiğimiz üzere kronolojik sıra ile ilerlediğimizde Resident Evil 3 Remake'e kadar tüm oyunlar umbrella şirketinin virüsleri ile ilgiliydi. Fakat 4. oyundan itibaren bu neden değişti veya son çıkan 2 oyunda da bu umbrella ile alakalı bir şey görmedim. Virüs racoon City patladıktan sonra bitti mi yoksa yöneticiler ilerlemeyi mi değiştirdi?
4. Oyun umbrealla yıkıldıktan sonra geçiyor diye biliyorum.

4. oyun umbrealla yıkıldıktan sonra geçiyor diye biliyorum.

Evet hocam atom bombası ile yıkıldı ama bu virüse ne oldu? Yeni oyunlara baktığımızda dimetrescu, bela, miranda falan bunlar virüsten bir parçamı yoksa herhangi bir şekilde yaratılmış canavarlar mı kafamı hep bu virüs karıştırıyor.

7 ve 8. oyun ilk başta çok alakasız duruyorlar hikaye ile ama sonradan çok güzel bağlıyorlar.

Evet hocam atom bombası ile yıkıldı ama bu virüse ne oldu? Yeni oyunlara baktığımızda dimetrescu, bela, miranda falan bunlar virüsten bir parçamı yoksa herhangi bir şekilde yaratılmış canavarlar mı kafamı hep bu virüs karıştırıyor.

7 ve 8. oyunda olay biraz farklı. Orada virüsden çok parazit mantar ana konusu. Umbrella işin içinde değil diye biliyorum. 5 ve 6. oyun umbrella ile ilgili.

Bağlantı falan yok bir yerden virüs ürüyor teröristler satıyor o bundan bulaştırıyor şu şundan yapıyor Arka Sokaklar gibi.

Oynanması için de ikonik karakterleri koyuyorlar

Mesela sen girip seriyi 7 de dirilt remakeler yap 9 da outbreake bağlat :D ne anladın yurdagül anlatabiliyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı