Sürprizbozan Resident Evil hikayesi daha detaylı nasıl öğrenilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Semih Kozan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i3 14100f Asus Dual RTX 4060 G.Skill 8x2 16 GB 3600 Mhz Ram Asus Prime H610M-K
Resident Evil 2, 4 7 ve Village oyunlarını az önce bitirdim. Hikayeden anladığım kadarıyla Spencer, Miranda'nın öğrencisiymiş. Spencer da Umbrella'nın kurucusuymuş falan filan ama daha detaylı öğrenmek istiyorum, her şeyi bilen biri ya da anlatan biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnan bana izlesen de anlamican çünkü ulan diyosun miranda spencerın hocası(ben hala kabüllenmiyorum ) remakelerde miranda hakkında bilgi yok geçmiyor notlar da bile küfler yok sadece bağlatma amaçlı kullandıkları şey bu 4 remake mesela bunlarla hiçbir alakası yok çünkü İspanya da las plagas umbrella esinlemiş spencer Allah Allah milyarlarca oyun var o kadar logoyu Romanya'daki logodan esinleniyor spencer umbrella şirketi diye.

He bir de virüsü zaten Afrika da buluyor marcus spencer ve ashford william wesker diye gidiyor. O da 5 te zaten

Timeline by events al bu da zamansal şeyler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…