Resident Evil oyun tavsiyesi

Evou

Hectopat
RAM
8 GB
Ekran kartı
GTX 1050
İşlemci
i5 7400
Selam arkadaşlar. Resident Evil serisine başlamak istiyorum, bütçem 250TL. 7 ve 8 mi oynamalıyım yoksa 2-3-4-5-6 mi oynamalıyım? Hangisini önerirsiniz? 2-3-4-5-6 alırsam 7 ve 8'e param yetmiyor.

Hocam bütçem bütçem 4-5-6 ve 7-8 yetiyor bunları alacağım fakat 3 oynanmadan 4 oynansa hikaye açısından problem olur mu?

3 Jill Valentine'in hikayesi olarak geçiyor. 4'te ise Leon Kennedy'den devam ediyoruz. Hikaye olarak etkilemez yani.

3 Racoon City'de T-Virüsünün etkisiyle vatandaşların zombiye dönüşmesini anlatıyor. Ayrıca S. T. A. R. S ekibini yok etmeye programlanmış Nemesis abimiz Jill'i (kendisi S. T. A. R. S ekibindendir) yok etmeye geliyor.

4'te ise durum biraz farklı. Leon Kennedy Resident Evil 2 oyunundaki olaylardan sonra askeri eğitim alıyor. Ve ilk görevi başkanın kaçırılan kızını bulmaya gidiyor. Gittiği yerde bir ispanyol köydü sanırım. Orada "Las Plagas" parazitinin etkisinde olan bir tarikatı çökertmeye gidiyor. Hatırladığım kadarıyla her iki oyunun hikayesini anlattım.

3 jill Valentine'in hikayesi olarak geçiyor. 4'te ise leon Kennedy'den devam ediyoruz. Hikaye olarak etkilemez yani.

3 racoon City'de t-virüsünün etkisiyle vatandaşların zombiye dönüşmesini anlatıyor. Ayrıca s. T. A. R. S ekibini yok etmeye programlanmış nemesis abimiz Jill'i (kendisi s. T. A. R. S ekibindendir) yok etmeye geliyor.

4'te ise durum biraz farklı. Leon kennedy Resident Evil 2 oyunundaki olaylardan sonra askeri eğitim alıyor. Ve ilk görevi başkanın kaçırılan kızını bulmaya gidiyor. Gittiği yerde bir ispanyol köydü sanırım. Orada "las plagas" parazitinin etkisinde olan bir tarikatı çökertmeye gidiyor. Hatırladığım kadarıyla her iki oyunun hikayesini anlattım.

Hocam peki sistemim Resident Evil Village kaldırır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı