Resident Evil pack mi alınmalı yoksa Cyberpunk 2077 mi?

The Saygılı

Decapat
Daha fazla  
Selam üstatlar. Steam dolara geçmeden önce son kozlarımı oynuyorum herkes gibi. Hesabımda Medieval Dynasty iadesinden ötürü yaklaşık 200 TL cüzdan bakiyesi var. Daha önce RE7: Biohazard'ı oynayıp büyük keyif aldım. Bulmacaları falan gayet güzeldi ve atmosferi içine çekiyor insanı. Ama sadece hikaye size fazla yan seçenek sunmuyor. Sizlere sorum şu olacaktı. Capcom "raccoon City Edition" adı altında (Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil resıstance) 300 TL'den veriyor. Ayrıyeten RE7'nin devamı olan re: Village'ı da 322 TL'den satışa sunuyorlar. Hiçbir re oyunu Epic üzerinde bulunmadığından şu anlık tek seçenek Steam.

Diğer yandan başta bocalasa da sonradan iyi toparlayan CD Project'in Cyberpunk 2077'si var. Çok böyle futuristik oyunları sevmem ama güzel olursa da hayır demem. Bir de oyunun ismi büyük AAA sonuçta. O da şu an 480 TL'den indirimde. Onun Epic seçeneği var lakin o da şu an indirimde değil.

Bir seçeneğe yaklaşık 400 TL ödeyeceğim, diğerine yaklaşık 300 TL ödeyeceğim. 2 gün önce 500 TL oyun alımı yaptığım için bu garibanın son kurşunu olacak. Yeminle ne hallere düştük boğazımızdan kesiyoruz iki oyun alacaz diye...

Uzun lafın kısası üstatlar... ben şimdi doğal olarak bu kadar para bayıldıktan sonra hem o oyundan etkilenmek isterim hem de minimum alacağım şeyden 60 saat üstü vakit geçirmek isterim. Bu yüzden üstatlar görüşlerinize başvuracaktım. Sizlerin tavsiyeleriniz ne yöndedir acaba?

Selam üstatlar. Steam dolara geçmeden önce son kozlarımı oynuyorum herkes gibi. Hesabımda Medieval Dynasty iadesinden ötürü yaklaşık 200 TL cüzdan bakiyesi var. Daha önce RE7: Biohazard'ı oynayıp büyük keyif aldım. Bulmacaları falan gayet güzeldi ve atmosferi içine çekiyor insanı. Ama sadece hikaye size fazla yan seçenek sunmuyor. Sizlere sorum şu olacaktı. Capcom "raccoon City Edition" adı altında (Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil resıstance) 300 TL'den veriyor. Ayrıyeten RE7'nin devamı olan re: Village'ı da 322 TL'den satışa sunuyorlar. Hiçbir re oyunu Epic üzerinde bulunmadığından şu anlık tek seçenek Steam.

Diğer yandan başta bocalasa da sonradan iyi toparlayan CD Project'in Cyberpunk 2077'si var. Çok böyle futuristik oyunları sevmem ama güzel olursa da hayır demem. Bir de oyunun ismi büyük AAA sonuçta. O da şu an 480 TL'den indirimde. Onun Epic seçeneği var lakin o da şu an indirimde değil.

Bir seçeneğe yaklaşık 400 TL ödeyeceğim, diğerine yaklaşık 300 TL ödeyeceğim. 2 gün önce 500 TL oyun alımı yaptığım için bu garibanın son kurşunu olacak. Yeminle ne hallere düştük boğazımızdan kesiyoruz iki oyun alacaz diye...

Uzun lafın kısası üstatlar... ben şimdi doğal olarak bu kadar para bayıldıktan sonra hem o oyundan etkilenmek isterim hem de minimum alacağım şeyden 60 saat üstü vakit geçirmek isterim. Bu yüzden üstatlar görüşlerinize başvuracaktım. Sizlerin tavsiyeleriniz ne yöndedir acaba?

Eğer Re'nin türünü seviyorsanız alabilirsiniz ama Cyberpunk'da güzeldir 60 saat olur mu bilemem ama ben yaklaşık yan görevlerle 40 saatte bitirdim ve hikayesi ne çok iyi ne de ortalama güzeldi arada kendini çekiyordu.

İki taraf da çok kaliteli, ben olsam cyberpunk alırdım. 60 saat belki gitmez ama 30-35 gideri var gibi. Oyun gerçekten harika, ön yargı ile yaklaştım ama çok iyiymis. Beni acayip sardı açıkçası. Atmosfer olarak iki taraf da iyi ama cyberpunk bence daha iyi. Yapay zekası da çok göze batmıyor. Görev akışı güzel. Görevleri yaparken acaba ileride ne olacak diye merak ettim yani. Yan görevler idare eder ana görevler kadar olmasa da onlar da zevkliydi benim için. Oyunun birden fazla sonu da var bu arada haberiniz olsun. Secimleriniz etkiliyor.

@The Saygılı merhaba, iki oyun da aslında kendi türünde çok farklı oyunlar. Birisi korku oyunu türü ve diğeri de onunla çok alakasız. Hangi türde oyun oynamak istiyorsanız aslında onu satın almalısınız. Korku oyunlarını seven birisiyim ancak Resident Evil'in fiyatı gerçekten pahalı. Cyberpunk 2077 2.0 güncellemesiyle adam oldu ve oyundaki hatalar neredeyse çok aza indirildi. Sizin yerinizde olsaydım Cyberpunk 2077 satın alırdım. Sebebi de Resident Evil'in fiyatı pahalı ve kısa sürüyor, kötü oyun olduğundan değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı