CS2 seçkin mi yoksa Cyberpunk 2077 mi alınmalı?

Hafta 0.50 dolarlık bir kasa için her hafta 3 saat kasa düşürmeye uğraşacaksan CS2 al. En kötü kendini 30 haftada geri kazanırsın. CS 2 bin saat oynarsın Cyberpunk 2 bin saat oynamacamasın diyen arkadaşın Allah yardımcısı olsun bu arada.

Yılda parası çıkıyor ama 1 yıl az bir süre değil
1 yıl fazla abartmışsın. Sırf bu ay 2 kere rüyalar ve kabuslar kasası düşürdüm ki zor düştüğünü biliyoruz 15 dolar paranın droplardan maksimum 5 ayda çıkacağını düşünüyorum ki bu bile bence abartı.
5 yıldır seçkin kullanıyorum şu oyun sayesinde aldığım oyun sayısının hesabı yok özellikle TL zamanında.
1754346776496.png

Son düzenleme:
1 yıl fazla abartmışsın. Sırf bu ay 2 kere rüyalar ve kabuslar kasası düşürdüm ki zor düştüğünü biliyoruz 15 dolar paranın droplardan maksimum 5 ayda çıkacağını düşünüyorum ki bu bile bence abartı.
5 yıldır seçkin kullanıyorum şu oyun sayesinde aldığım oyun sayısının hesabı yok özellikle TL zamanında.
Eki Görüntüle 2549531
TL zamanında oyunlar ucuz olduğu için yeterli oluyordu ama dolar zamanında aylık 1,2 dolar civarı garanti getirisi olması... Bu da 1 yılda 12-24 dolar ediyor.
TL zamanında bile en pahalı 12TL'lik M4A1 deseni düşürmüştüm, bir tanıdığım ise ilk oynadığı gün 50TL'lik AK47 deseni düşürmüştü. Dolar 7TL filandı.

Şans faktörünü küçümsüyorsunuz bence. Size hayırlı olsun ama herkes şanslı olmuyor.
Şansız olan adam zaten yazmadığı için herkes düşürüyormuş gibi gözüküyor birde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı