M meldashie Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Oyunu nasıl 2 ekran yapabilirim? Split screen yapmak istiyorum ama beceremedim.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Co-op ile split screen yapabiliyorduk diye biliyorum. Ben de yapamamıştım çünkü. Artı 0 Eksi
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 meldashie dedi: Oyunu nasıl 2 ekran yapabilirim? Split screen yapmak istiyorum ama beceremedim. Genişletmek için tıkla... Steamdense hocam oyunu açın ve Steam arayüzünden arkadaşınızı remote playe davet edin. Artı 0 Eksi
meldashie dedi: Oyunu nasıl 2 ekran yapabilirim? Split screen yapmak istiyorum ama beceremedim. Genişletmek için tıkla... Steamdense hocam oyunu açın ve Steam arayüzünden arkadaşınızı remote playe davet edin.
KS KS M meldashie Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 Fikirsiz dedi: Steamdense hocam oyunu açın ve Steam arayüzünden arkadaşınızı remote playe davet edin. Genişletmek için tıkla... Hocam abim ile oynayacagım 1 PC var ve Steam'den aldım. Artı 0 Eksi
Fikirsiz dedi: Steamdense hocam oyunu açın ve Steam arayüzünden arkadaşınızı remote playe davet edin. Genişletmek için tıkla... Hocam abim ile oynayacagım 1 PC var ve Steam'den aldım.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 meldashie dedi: Hocam abim ile oynayacagım 1 PC var ve Steam'den aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba 2 tane kontrolçü lazım. Artı 0 Eksi
meldashie dedi: Hocam abim ile oynayacagım 1 PC var ve Steam'den aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba 2 tane kontrolçü lazım.