Merhaba arkadaşlar, ben Resident Evil çok seviyorum o yüzden bedava VPN'siz Resident Evil Revelations Türkçe yama arıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
tamamİstersen Türkçe yamayı DC'den atayım.
Bildiğiniz güvenilir yama var mı arkadaşlar
Hocam virus total sonuçları tehlikeli dosyalar var gösteriyor. Cihazımda norton var o da yüklesemde siliyor virüslü büyük ihtimalle. Ne zor oyunmuş yamasını bulamıyorum bir türlü![]()
Resident Evil: Revelations Türkçe Yama | Turkce-yama.com
İndireceğiniz Türkçe yama ile Revelations PC'yi Türkçe oynayabilirsiniz.turkce-yama.com
Valla zamanında burdan yüklemiştim ben de virüs felan yoktuHocam virus total sonuçları tehlikeli dosyalar var gösteriyor. Cihazımda norton var o da yüklesemde siliyor virüslü büyük ihtimalle. Ne zor oyunmuş yamasını bulamıyorum bir türlü
Şükür 2 saattir yapmaya çalışıyordum Valla diyince güvenip indirdim türkçe oldu sonunda. İnş virüs bulaşmamıştır amin. Teşekkür ederimValla zamanında burdan yüklemiştim ben de virüs felan yoktu
False-positive yama da virüs yok.Şükür 2 saattir yapmaya çalışıyordum Valla diyince güvenip indirdim türkçe oldu sonunda. İnş virüs bulaşmamıştır amin. Teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.