Resident Evil serisi korkunç mu?

Arkadaşımda 7. Oyuna en gericisi demişti. Diğerleride korkutucu gibi sürekli seni birilerinin kovalaması filan

Hocam çok sağolun almayı düşünüyorum
Bence doğru demiş. 7. oyun bırakın Resident Evil serisini Outlast 2 dışında beni en çok geren oyun olabilir. Öneririm.

Merhaba arkadaşlar. Ben Resident Evil serisine en baştan başlamak istiyorum. Daha önce hiç korku oyunu oynamadım. Nasıl bir tecrübe yaşarım, oynarken korkmaktan oynayamamak gibi bir şey yaşar mıyım? Resident Evil 1, 2 remake, 3 remake, 4 remake, 5, 6, 7 ve 8. oyunları almayı planlıyorum. Ev arkadaşım tüm seriyi oynamış ve baskı kuruyor cok iyi seri oyna korkmazsın cok fazla diye. Sizce nasıl oyunlar, güzel mi?
1-2-3 gerici,4-5-6 aksiyon oyunu. 7-8 korku odaklı. Hepsini severek oynadım. Revelations 1-2 oyunlarını unutma. Onlar da güzeldir.

Korku yok gerilim o da azıcık bir şey sonra gerisi Call of Duty bu kadar 2 remake puzzlelı 7 de bir lanet yer orada bırakırsın 8 aksiyon sana bağlı.

Merhaba arkadaşlar. Ben Resident Evil serisine en baştan başlamak istiyorum. Daha önce hiç korku oyunu oynamadım. Nasıl bir tecrübe yaşarım, oynarken korkmaktan oynayamamak gibi bir şey yaşar mıyım? Resident Evil 1, 2 remake, 3 remake, 4 remake, 5, 6, 7 ve 8. oyunları almayı planlıyorum. Ev arkadaşım tüm seriyi oynamış ve baskı kuruyor cok iyi seri oyna korkmazsın cok fazla diye. Sizce nasıl oyunlar, güzel mi?

Korkmak için oynarsan korkmazsın, çok rahat girersen de gerilirsin. Oyunun amacı korkutmak değil zaten.

Hocam 7. oyunu oynuyorum 4 saate yakın oynadım. Kişiden kişiye göre değişir ama gram korkmadım. Kulaklıkta yüksek ses ve karanlık olmasına rağmen. Ama oyun güzel bir de Steam'de Capcom'un indirimleri var 12 dolara 7 ve 8 aldım Gold bundle. Bir de korku arıyorsanız Outlast serisi bana göre daha korkunç.

En korkuncu 7. oyun bence onun dışı pek de korkunç değil ilk oyunları 3. şahıs zaten.

İlk başta bana da korkunç geliyordu. Ama bir kere oynadıktan sonra 3 defa daha oynayıp 4 kere bitirdim oyunu. O zamanlar oyunlara verecek param yoktu hepsini de korsandan indiriyordum. 7'yı de zona diye bir uygulamadan indirip oynamıştım. Bitirdiğim ilk oyun olduğu için yeri bende ayrıdır.

Hocam 7. oyunu oynuyorum 4 saate yakın oynadım. Kişiden kişiye göre değişir ama gram korkmadım. Kulaklıkta yüksek ses ve karanlık olmasına rağmen. Ama oyun güzel bir de Steam'de Capcom'un indirimleri var 12 dolara 7 ve 8 aldım Gold bundle. Bir de korku arıyorsanız Outlast serisi bana göre daha korkunç.

Resident Evil serisi aslında outlasta göre daha az korkunç olması normal. Nedeni Resident Evil da silahların var yani sadece kaçmak zorunda değilsin ama Outlast'ta tek kurtulma amacın kaçıp saklanmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı