Resident Evil serisi nasıl oynanmalı?

Alfa53

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce GTX 1050 Tİ
8 GB RAM
AMD A8-7650K
Meslek
Öğrenci
Bu ara çok Online oyun oynadım; Fortnite, TF2, DBD gibi çok fazla oyun oynadım ve canım hikâyeli oyunlar çekti. Steam indiriminde neredeyse tamamını tamamladığım Resident Evil serisi geldi. Oyunların %90'ına sahibim ve kalanları da alınıyorsa alırım ama hangi sırayla oynanır bilmiyorum. 1'den 8'e kadar direkt düz mü oynayayım, yoksa mesela 7 ve 8 Ethan hikâyesi işte bilmem ne, oyunlar Leon'un falan; öyle mi oynayayım? Bana bir sıralama yaparsanız sevinirim. Bir de RE5 güzel mi diğer oyunların yanında? Adını hiç duymadım ve şu anda almadım. Eğer güzel oyunsa onu da alırım (zaten hikâyeyi tamamlamak için alacağım da). Önce hangisini oynamalıyım? Bir de arada farklı oyunlar var galiba, mesela RE: Umbrella Chronicles, Umbrella Corps, RE: The Darkside Chronicles ve RE: Outbreak gibi oyunlar. Bunlar Canon mu bilmiyorum, bilgilendirip sıralama yaparsanız güzel olur.

Bu ara çok Online oyun oynadım; Fortnite, TF2, DBD gibi çok fazla oyun oynadım ve canım hikâyeli oyunlar çekti. Steam indiriminde neredeyse tamamını tamamladığım Resident Evil serisi geldi. Oyunların %90'ına sahibim ve kalanları da alınıyorsa alırım ama hangi sırayla oynanır bilmiyorum. 1'den 8'e kadar direkt düz mü oynayayım, yoksa mesela 7 ve 8 ethan hikâyesi işte bilmem ne, oyunlar Leon'un falan; öyle mi oynayayım? Bana bir sıralama yaparsanız sevinirim. Bir de RE5 güzel mi diğer oyunların yanında? Adını hiç duymadım ve şu anda almadım. Eğer güzel oyunsa onu da alırım (zaten hikâyeyi tamamlamak için alacağım da). Önce hangisini oynamalıyım? Bir de arada farklı oyunlar var galiba, mesela re: Umbrella chronicles, umbrella corps, re: The darkside chronicles ve re: Outbreak gibi oyunlar. Bunlar Canon mu bilmiyorum, bilgilendirip sıralama yaparsanız güzel olur.

Resident Evil serisi genelde 2-3-4-7-8 oynanır 5-6 sizi sıkar.

Kafana göre başla zaten Hikaye yok bişi yok Oynanabilirliği en çokta 4 Ama Ben Gerilmek istiyorum diyorsan 2 remake oyna dicem O puzzle diye Silersin 8 dicem o da aynı

Kafana göre başla zaten hikaye yok bir şey yok oynanabilirliği en çok da 4 ama ben gerilmek istiyorum diyorsan 2 remake oyna diyeceğim o puzzle diye silersin 8 diyeceğim o da aynı.

Nasıl hikaye yok abi orada da anlattım re 7-8 ethan Winterss'ın hikayesini falan anlatıyor mesela iki oyunda bağlantılı sonuçta ama diğerlerini bilmediğim için yorum yapamam.

Resident Evil serisi genelde 2-3-4-7-8 oynanır 5-6 sizi sıkar.

Eğer bir hikaye varsa 5 ve 6'yı da oynarım tabii ki de hem sıkılsamda başladığım (ve para verdiğim için) zorlansamda bitiririrm.

Bu ara çok Online oyun oynadım; Fortnite, TF2, DBD gibi çok fazla oyun oynadım ve canım hikâyeli oyunlar çekti. Steam indiriminde neredeyse tamamını tamamladığım Resident Evil serisi geldi. Oyunların %90'ına sahibim ve kalanları da alınıyorsa alırım ama hangi sırayla oynanır bilmiyorum. 1'den 8'e kadar direkt düz mü oynayayım, yoksa mesela 7 ve 8 Ethan hikâyesi işte bilmem ne, oyunlar Leon'un falan; öyle mi oynayayım? Bana bir sıralama yaparsanız sevinirim. Bir de RE5 güzel mi diğer oyunların yanında? Adını hiç duymadım ve şu anda almadım. Eğer güzel oyunsa onu da alırım (zaten hikâyeyi tamamlamak için alacağım da). Önce hangisini oynamalıyım? Bir de arada farklı oyunlar var galiba, mesela RE: Umbrella Chronicles, Umbrella Corps, RE: The Darkside Chronicles ve RE: Outbreak gibi oyunlar. Bunlar Canon mu bilmiyorum, bilgilendirip sıralama yaparsanız güzel olur.
7 8 kendi aralarında geçen oyunlar önce 7 8 başlayabilirsin. Aynı evrende geçiyor ama 1 2 karakter hariç diğer oyunlardaki karakterleri görmüyorsun genelde Ethan üzerinden ilerliyor. Sadece 2 oyunda da son bölümlerdeki odalarda notlar oluyor onları iyi oku hikayeyi kavrarsın sağı solu iyi ara notları oku ki bütünlük oluşsun. 2 3 4 bağlantılı sayılır ama öyle çok da değil sadece 2 ve 4'te Leon'u oynuyorsun karakter gelişimini hissetmen adına sırayla oynaman iyi olur. 3 zaten 2 ile aynı şehirde ve vakitte geçiyor sadece Jill ve Carlos'un hikayesini görüyorsunuz. 5 güzel oyun o da oynanır 6'yı millet çok gömdü ama oynanmayacak kadar da değildir muhtemelen. Modern sayılacak oyunlardan gideceksen 2 3 4 5 6 şeklinde gidebilirsin. 7 ile 8 bu sıraya göre oynanmak zorunda değil.

Nasıl hikaye yok abi orada da anlattım re 7-8 ethan Winterss'ın hikayesini falan anlatıyor mesela iki oyunda bağlantılı sonuçta ama diğerlerini bilmediğim için yorum yapamam.

Kendin de söylüyorsun işte diğerlerini bilmediğin için hikaye var sanıyorsun Ama yok işte 2 le 4 bağlantılı mı hayır Baş karakter lagaluga yapıyor Başlıyor göreve 7 de 8 de aynı 7 ve 8 le 9'un alakası yok bile yok 9 Bütün Marvel universe arası tost Outbreakler Canon oldu remakeler orijinaller Canon oldu.

Ya ben hala anlamıyorum hala nasıl hikaye var diye biliyorsunuz ya ya adamlar 9 da bile bas bas bağırdı biz eskilere baglattik ethanla başlayan tayfalar eskilerden başlayın diye Çıktılar yüzünüze söylediler.

Aklını kullanan adam outbreakdeki karakterin soyundan direkt 9 da grace ashcroft sokmaz benim gibiler grace tanıdı soy isimden yüz modelinden rose sandık o da motorun suçu rose X ashley ne ararsan var birden bakıyoruz alyssa koskoca rakun şehrinden hayatta kalan alyssa otel de ölmüş ya da öldü diye algı yapılıyor sence aklını kullanan 1 adam tekrar dirilttiği seride alyssa yi 7 de notla mi anardı hayır :D

Aha buraya yazıyorum 10 da terragrigia da bile olabiliriz füze yiyen şehri canlandıranlardan her şey beklerim ben hatta orayı kevin rymanin bilmem eşinden çocuğunu oynarız.

Son düzenleme:
Kendin de söylüyorsun işte diğerlerini bilmediğin için hikaye var sanıyorsun ama yok işte 2 le 4 bağlantılı mı hayır baş karakter lagaluga yapıyor başlıyor göreve 7 de 8 de aynı 7 ve 8 le 9'un alakası yok bile yok 9 bütün Marvel universe arası tost outbreakler Canon oldu remakeler orijinaller Canon oldu.

Ya ben hala anlamıyorum hala nasıl hikaye var diye biliyorsunuz ya ya adamlar 9 da bile bas bas bağırdı biz eskilere baglattik ethanla başlayan tayfalar eskilerden başlayın diye çıktılar yüzünüze söylediler.

Köklü bir hikayesi var serinin. Mesela 8 inci oyunun sonlarında aslında 8'in final bossunun umbrella şirketiyle olan bağı ve ilişkisi olduğu ortaya çıkıyor. İlk oyunlarda stars üyesi olan chris redfield(ikinci oyundaki ikinci karakter claire redfieldin abisi) sonralarda 7 inci oyunun sonunda yanlış hatırlamıyorsam umbrella askeri olarak karşımıza çıkıyor. 8 de de umbrelladan ayrılıp kendi ekibini kurmuş biri olarak görüyoruz oyunda. Biraz spoiler olabilir bilmiyorum şimdi bir şey anlatsam spoiler olacak herhalde ama anlatmazsam da anlamı kalmayacak.

Köklü bir hikayesi var serinin. Mesela 8 inci oyunun sonlarında aslında 8'in final bossunun umbrella şirketiyle olan bağı ve ilişkisi olduğu ortaya çıkıyor. İlk oyunlarda stars üyesi olan chris redfield(ikinci oyundaki ikinci karakter claire redfieldin abisi) sonralarda 7 inci oyunun sonunda yanlış hatırlamıyorsam umbrella askeri olarak karşımıza çıkıyor. 8 de de umbrelladan ayrılıp kendi ekibini kurmuş biri olarak görüyoruz oyunda. Biraz spoiler olabilir bilmiyorum şimdi bir şey anlatsam spoiler olacak herhalde ama anlatmazsam da anlamı kalmayacak.

Köklü:D lan karakterleri dışında 1 gram bağlantısı yok yok yok. Nokta nere köklü senden çok ekmeğini bandirdim serinin 9228828 oyunlarında 8'den çıkıp a spencerin hocası mirandaymiş yalanına inanıyorsunuz.

Seride oynamadığım birçok oyun var. Ama buna rağmen en sevdiğim oyun serisi. İlk 7 ile başlamıştım seriye onu 4 defa bitirdim ondan sonra 2 ve 3'ü oynadım. 8'i oynayamadım sistemim kaldırmıyordu. Bende videolarını izleyip bitirmiştim birkaç kez.

Köklü:D lan karakterleri dışında 1 gram bağlantısı yok yok yok. Nokta nere köklü senden çok ekmeğini bandirdim serinin 9228828 oyunlarında 8'den çıkıp a spencerin hocası mirandaymiş yalanına inanıyorsunuz.

Hocam sen sanırım Resident Evil serisini sevmiyorsun. Yani hayatımda bu kadar bir oyun serisini iğneleyen mesajlar yazan çok az kişi görmüşümdür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı