Arkadaşlar selam, ben RE3 ve RE4 remake bitirdim, bir Resident Evil oyunu daha oynamak istiyorum fakat RE2 oynayamam, puzzleları fazla ve mr X gereksiz fazla geriyor beni, Resident Evil Village sizce korkunç mu, alınır mı?
Ben çok korkak biri olarak 2 3 4 remakeleri rahatça bitirdim 8 oynamadım ama o kadar korkunç olcağını sanmıyorum. Çok fazla aksiyona dönük bir oyun zaten 4 e benziyor diye biliyorum. Bence oyna
Ben çok korkak biri olarak 2 3 4 remakeleri rahatça bitirdim 8 oynamadım ama o kadar korkunç olacağını sanmıyorum. Çok fazla aksiyona dönük bir oyun zaten 4'e benziyor diye biliyorum. Bence oyna.
2, 3, 4 remake de zaten korku unsuru hiç yok. Ama villagenin bazı bölümleri gerçekten korkunç. Ve çok fazla aksiyona dönük bir oyun değil, hikayeye de Puzzle'lara da önem veriyor. 4 gibi saf aksiyon değil.
2, 3, 4 remake de zaten korku unsuru hiç yok. Ama villagenin bazı bölümleri gerçekten korkunç. Ve çok fazla aksiyona dönük bir oyun değil, hikayeye de Puzzle'lara da önem veriyor. 4 gibi saf aksiyon değil.
2 de mr.x kovalama o kadar gerici ki anlatamam ama ona rağmen korkunç değil oyun evet 8 i oynamadım yt den izlemiştim zamanında ve inceleme ve yorumlara göre 1 bölüm dışında aşırı aksiyon olduğunu ve kaynak sıkıntısı da hiç olmadığını biliyorum o kadar korkunç olacağını sanmıyorum. Re 7 baya korkunç ama ondan eminim.
2 de mr. X kovalama o kadar gerici ki anlatamam ama ona rağmen korkunç değil oyun evet 8'i oynamadım YT'den izlemiştim zamanında ve inceleme ve yorumlara göre 1 bölüm dışında aşırı aksiyon olduğunu ve kaynak sıkıntısı da hiç olmadığını biliyorum o kadar korkunç olacağını sanmıyorum. Re 7 bayağı korkunç ama ondan eminim.
2 3 de kovalama dışında bir olay yok, RE4 zaten direkt aksiyon. 8 de direkt atmosfer korkutucu. Korkmanın dışında da çoğu bölüm gerici. 2 3 tane korkutucu boss hatırlıyorum ben.
2 3 de kovalama dışında bir olay yok, RE4 zaten direkt aksiyon. 8 de direkt atmosfer korkutucu. Korkmanın dışında da çoğu bölüm gerici. 2 3 tane korkutucu boss hatırlıyorum ben.
8 in atmosferi ile 4 ünki köy kısımlarında aynı zaten nerdeyse fps oynarsan sadece ekstra korkunç gelir. Ben 8 in de korkunç olduğunu sanmıyorum ama kişiden kişiye değişir zaten
8'in atmosferi ile 4 ünki köy kısımlarında aynı zaten neredeyse FPS oynarsan sadece ekstra korkunç gelir. Ben 8'in de korkunç olduğunu sanmıyorum ama kişiden kişiye değişir zaten.
Evet, atmosfer olarak 4 ile benziyorlar. Ama villagede bilinmezlik var, gizem var. RE4'ün dümdüz aksiyon olduğunu bilince gram germedi. Villageyi oynamanı tavsiye ederim, en az 4 kadar keyif aldım.
Evet, atmosfer olarak 4 ile benziyorlar. Ama villagede bilinmezlik var, gizem var. RE4'ün dümdüz aksiyon olduğunu bilince gram germedi. Villageyi oynamanı tavsiye ederim, en az 4 kadar keyif aldım.
Daha önce izlediğim için ve bildiğim için oynar mıyım bilmiyorum yazın bir bakarım ama 4 en sevdiğim oyundu zaten 2 3 4 arasında villageyi de severim zaten teması çok güzel.