Resident Evil Village'de 13 GB VRAM kullanımı normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Spoiler olmasın ama en son köyün güney tarafına baraj kısmına gitmiştim. Orada chris ve ekibi beni karşıladı sonra şu cüce gelmişti. Barajın kapağını açmam gerekiyordu giriş o giriş sonra gitti yama.

Güzel de ilerliyordu oyun be.

Dostum ben oyunu 4 kez bitirdimde yama olmadanda orayı yaparsın yani oyunu Türkçe olmadan neden oynayamadığını anlayamadım vallahi.

Dostum ben oyunu 4 kez bitirdimde yama olmadanda orayı yaparsın yani oyunu Türkçe olmadan neden oynayamadığını anlayamadım vallahi.
Oynarım oynamasına da Türkçe olunca daha bir zevkli oluyor oynaması, Ethan'ın o tepkileri, geçen diyaloglar falan direkt Türkçe olunca daha bir keyif verici oluyor. Bir tek şu günlük, marketteki eşya bilgileri falan sıkıntı oluyor ama oyun yama olunca ayrı bir güzel oluyor. Keşke şu yapımcılar Türkçe ekleseler de böyle parayla rezil olmasak.

Oynarım oynamasına da Türkçe olunca daha bir zevkli oluyor oynaması, Ethan'ın o tepkileri, geçen diyaloglar falan direkt Türkçe olunca daha bir keyif verici oluyor. Bir tek şu günlük, marketteki eşya bilgileri falan sıkıntı oluyor ama oyun yama olunca ayrı bir güzel oluyor. Keşke şu yapımcılar Türkçe ekleseler de böyle parayla rezil olmasak.

800TL olmuş bir de:| ama bilemiyorum Türkçe yama falan hiç kurcaladığım şeyler değil üzgünüm dostum ama bilgin olsun oyunun daha yarısına falan gelmişsin tekrar oynamanı öneririm :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı