Resim algılama sitesi var mı?

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Resim algılama siteleri var mıdır acaba? Örneğin sosyal medya üzerinden birisi bana "Bak benim fotoğrafım, senin için poz verdim." dedi. Ve bu resmi ben indirip, bir siteye yüklüyorum daha sonra o resmi site tarıyor, görsel olarak algılama sistemi gibi birşey sayesinde, acaba o resim internetten alıntı mı, değil mi bunu tespit eden tarzdan bir site arıyorum, var mı? Böylece beni aldatmak isteyen insanların, aldatıp aldatmadığı konusunda daha kolay bir şekilde sonuca ulaşabilirim.

Çözüm
Resmi Google'da aratırsan belli olur zaten. Bunun için resme sağ tıklayıp Google'da arat diyebilir veya resmi Google arama barının içine sürükleyebilirsin.
Merhaba. Resim algılama siteleri var mıdır acaba? Örneğin sosyal medya üzerinden birisi bana "Bak benim fotoğrafım, senin için poz verdim." dedi. Ve bu resmi ben indirip, bir siteye yüklüyorum daha sonra o resmi site tarıyor, görsel olarak algılama sistemi gibi birşey sayesinde, acaba o resim internetten alıntı mı, değil mi bunu tespit eden tarzdan bir site arıyorum, var mı? Böylece beni aldatmak isteyen insanların, aldatıp aldatmadığı konusunda daha kolay bir şekilde sonuca ulaşabilirim.
Google asistanı deneyebilirsin, internetten alınan her şeyi algılıyor diye biliyorum

Benim resmimi aratarak deneme yapabilirsin ahahahhaa :)

2060254_03fbe26f261012a20142edfa583c1a87_640x640.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı